Tieleman Keukens uw specialist in keukenrenovatie

Van een Tieleman-keuken heeft u jaren plezier. Maar er komt een moment dat de keuken ouder wordt en deze misschien wel toe is aan een andere look.

Van een Tieleman-keuken heeft u jaar in jaar uit plezier. Maar er komt een moment dat de keuken ouder wordt en deze misschien wel toe is aan een andere look. De gezinssituatie die gewijzigd is waardoor de keuken niet meer voldoet. Of uw keukenapparatuur is wat ouder en is toe aan vervanging. Verschillende situaties waardoor de keuken een grote of kleine renovatie nodig heeft. Bijvoorbeeld nieuwe fronten en een nieuw aanrechtblad geven de keuken een geheel andere look. Tieleman Keukens is uw specialist in keukenrenovaties.

Keukenmagazine aanvragen

Renovatie door Tieleman Keukens
Naast dat we volledige keukens plaatsen, zijn we ook gespecialiseerd in het renoveren van keukens. Hoe groot of klein een project is, we gaan altijd voor 100% klanttevredenheid en denken graag met de klant mee. Wanneer u kiest voor Tieleman, dan kiest u voor kwaliteit, ook bij een renovatie. Iedere keukenrenovatie wordt uitgevoerd door onze eigen montagedienst.

Is uw keuken nog functioneel, maar kan het wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan kunt u altijd kiezen om voor een keukenrenovatie te gaan. Een volledig nieuwe keuken is een grote uitgave die niet iedereen zomaar kan en/of wil doen. Het renoveren van de keuken is daarom dan ook een perfecte optie wanneer u graag een nieuwe keuken wil, maar niet het budget er voor heeft.

Kostenposten bij een keukenrenovatie
Een kleine of grote renovatie: het hangt volledig van uw budget af. Zijn het alleen de apparaten die vervangen moeten worden, dan zullen de kosten binnen de perken blijven. Een ingrijpendere renovatie met nieuwe fronten, een nieuw werkblad en apparaten? Dan kunnen de kosten flink oplopen. Arbeidsuren en materiaal zijn de twee grootste posten op de lijst van kosten keukenrenovatie.

Bij de keus voor een renovatie is het altijd belangrijk te kijken naar de huidige staat van de keuken. Zijn de kosten voor een renovatie het waard wanneer de keuken door ouderdom nog maar een aantal jaar mee zal gaan? Een adviseur van Tieleman Keukens kan u hierbij het juiste advies geven.

Meer informatie over een keukenrenovatie bij Tieleman Keukens
Weet u nog niet zeker of een keukenrenovatie iets voor u is? Lees dan ons artikel over de voordelen en nadelen van een keukenrenovatie en doe de 'renovatie test'! Als u nog meer informatie wenst te ontvangen over de kosten van een keukenrenovatie, dan informeert één van onze adviseurs u graag. U kunt een afspraak maken met één van onze adviseurs of contact opnemen door ons contactformulier in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook altijd naar 0187 - 602 555.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Magazine aanvragen