Nieuwe kleuren aanrechtbladen TopLaminaat en DecorTop

Ook in 2023 zullen we weer verschillende trends voorbij zien komen. Nieuwe kleuren en materialen.

Ook in 2023 zullen we weer verschillende trends voorbij zien komen. Nieuwe kleuren en materialen. Zo heeft Dekker Zevenhuizen twee nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie TopLaminaat aanrechtbladen en twee nieuwe kleuren aan de collectie DecorTop aanrechtbladen. Inspirerende kleuren die elk op hun eigen manier een eigentijdse boost geven aan de keuken.

TopLaminaat
TopLaminaat is één van de meest functionele materialen voor o.a. een keukenblad. Het is praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat. Met een aanrechtblad van TopLaminaat kunt u alle kanten op.

Nieuwe kleuren: Invictus en Sandy Gravel
De twee nieuwe kleuren zijn Invictus en Sandy Gravel. Invictus past met zijn aardse uitstraling helemaal in deze tijd waarin we meer dan ooit op zoek gaan naar verbinding met de natuur, en waarin de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De donkere marmerrepro heeft een lichte ader met een bruine toon. Sandy Gravel is een lichtgrijze steenrepro met een subtiel patroon. Combineer het met kleur, en de keuken krijgt direct een energieke uitstraling.

DecorTop
Een DecorTop keukenblad oogt robuust en de structuur van het laminaat is duidelijk zichtbaar en voelbaar. Zo geeft DecorTop net een beetje meer power aan je keuken. Het extra dikke laminaat met deze grove structuur is verkrijgbaar in verschillende exclusieve hout- en steenkleuren.

Nieuwe kleuren: Discovery en Braveheart
In de DecorTop collectie 2023 van Dekker Zevenhuizen is nu ook een ‘marmer’ keukenblad te vinden. Discovery is een stoere, donkere marmer met lichte aders die de keuken een uitstraling geeft van luxe en kwaliteit. Mooi te combineren met bijvoorbeeld een stoere zwarte spoelbak en een kokendwaterkraan in de kleur goud.

De nieuwe kleur Braveheart zorgt in tegenstelling tot de Discovery voor rust en balans in de keuken. De vriendelijke steenstructuur combineert door zijn lichte tint makkelijk met andere kleuren en patronen.

Duurzaam
Van alle nieuwe en bestaande kleuren TopLaminaat en DecorTop heeft Dekker ook een duurzame variant. Het keukenblad wordt dan gemaakt van Greengridz. Greengridz is biologisch afbreekbaar, kan 100% worden hergebruikt en heeft een kleine ecologische voetafdruk. Het basismateriaal is niet alleen milieuvriendelijker dan Multiplex en spaanplaat, maar steekt er ook kwalitatief gezien met kop en schouders boven uit.

Meer weten over een TopLaminaat en/of DecorTop keukenblad?
In een keuken wordt niet alleen maar gekookt, het is een onderdeel van de woning geworden. Een TopLaminaat aanrechtblad is beschikbaar in vele kleuren en past dus in iedere keuken. Lees alles over de samenstelling, afwerking en eigenschappen van een TopLaminaat aanrechtblad. Het robuuste DecorTop keukenblad geeft instant power aan de keuken. Lees alles over de samenstelling, afwerking en eigenschappen van een DecorTop aanrechtblad.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom