Ontdek de hoogwaardige maatwerk keukens van Mereno

Tieleman Keukens en Mereno zijn al jarenlang vaste partners bij het creëren van hoogwaardige maatwerk design keukens.

Mereno is specialist op het gebied van exclusieve maatwerk keukens. Tieleman Keukens en Mereno zijn al jarenlang vaste partners bij het creëren van hoogwaardige maatwerk design keukens. De core business van Mereno is keukens, maar daarbij aansluitend kunnen zij ook de complete woning inrichten zoals de garderobe, bijkeuken, badkamer etc. De jarenlange samenwerking en bijzondere maatwerk keukens van Mereno worden in het programma van Business Class besproken en bekeken door Suze.

Maatwerk keukens
Mereno is een Nederlandse fabrikant die alles van A tot Z zelf in de fabriek in Meijel produceert. Alles is echt maatwerk en niet alleen van hout. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden op het gebied van materialen om te verwerken in o.a. de keuken. Verschillende houtsoorten, metaallakken, steen, alles wat mogelijk is kan Mereno verwerken in een product.

Elke keuken wordt op maat gemaakt en daarvoor worden de beste materialen gebruikt. Het eindproduct is uw droomkeuken, door Mereno op maat gemaakt en exclusief voor u geproduceerd.

Samenwerking Tieleman Keukens en Mereno
Tieleman Keukens en Mereno werken al jarenlang samen bij het ontwikkelen van hoogwaardige design keukens. De klant komt naar de showroom van Tieleman Keukens waar verschillende opstellingen en mogelijkheden van Mereno te zien zijn. De ideeën van de klant en uitgezochte materialen worden in een ontwerp gegoten en zo onstaat er een unieke keuken. Want iedere maatwerk keuken is uniek en dat is het mooie van een Mereno keuken.

Mereno en Tieleman Keukens bij Business Class
Ook bij Business Class kunnen ze meepraten over de exclusieve maatwerk keukens van Mereno. In de showroom van Tieleman Keukens staan enkele prachtige modellen. Suze spreekt daar Fanny en Leon Mennen die haar de modellen Ruvido en Norfolk laten zien.

Onlangs heeft Mereno samen met Tieleman Keukens een mooi project gerealiseerd in Rotterdam, waar ze niet alleen de keuken maar ook andere voorzieningen hebben gemaakt. Suze nam een kijkje.

Bekijk het bezoek van Suze aan de showroom van Tieleman Keukens

Ook een Mereno keuken?
Wilt u meer weten over Mereno keukens? U bent van harte welkom in onze showroom waar diverse Mereno modellen gepresenteerd staan. Onze keukenspecialisten adviseren u graag bij het ontwikkelen van uw droomkeuken. We nemen graag uitgebreid de tijd voor u.

Meer informatie over Mereno