Keukeninspiratie: Miele koffiemachine

Voor veel mensen is koffie een echt genietmomentje. Een heerlijke kop koffie om de dag mee te starten.

Voor veel mensen is koffie een echt genietmomentje. Een heerlijke kop koffie om de dag mee te starten. Een koffiemachine is allang niet meer een apparaat waar alleen koffie mee gezet kan worden. Zo hebben koffiemachines van Miele ook verschillende exclusieve voordelen.

Op de website van Miele staan alle inbouwkoffiemachines van Miele. In deze blog lichten we graag de Miele koffiemachine type CVA 7845 toe. Deze koffiemachine heeft verschillende exclusieve voordelen die we hieronder graag verder toelichten.

Eenvoudig in gebruik
Intuïtief en comfortabel: met Touch kunt u moeiteloos uw perfecte koffie- of theespecialiteit bereiden. Intelligente functies zoals de CupSensor, de OneTouch for Two- of de timerfunctie zorgen daarnaast voor een bijzonder aangenaam gebruik van uw Miele-koffiemachine.

OneTouch for Two
Heeft u bezoek en wilt u graag samen een kopje koffie drinken? Met de OneTouch for Two-functie is dit nu zowel eenvoudig als snel: via de Touch worden tegelijkertijd twee heerlijke koffiespecialiteiten bereid. Het gekozen programma start automatisch. Zo hoeft u niet af te wachten tot het ene kopje klaar is en kunt u gelijktijdig genieten van heerlijke koffie.

CoffeeSelect
Maximale keuzevrijheid: met de gepatenteerde CoffeeSelect zorg je voor het genot van perfecte koffie van topkwaliteit. Er zijn drie aparte reservoirs voor verschillende soorten bonen, zo wordt elke koffiespecialiteit met de passende soort bonen bereid. Deze kun je handmatig kiezen of langdurig aan een drank koppelen, daardoor heb je volledige flexibiliteit. Omdat er geen resten in het systeem achterblijven, is elke bereiding altijd vers.

Genieten van koffie met systeem
Geniet met volle teugen van uw koffie met de eersteklas Miele-koffiemachine. Dankzij AromaticSystemFresh worden voor elke kop koffie de bonen vers gemalen en aansluitend direct bereid, voor een intense smaak. Met CoffeeSelect profiteert u daarnaast van drie aparte bonenreservoirs, zo wordt iedere koffiespecialiteit steeds met de passende soort bonen bereid.

CupSensor
Perfect gepositioneerd: dankzij de CupSensor wordt de hoogte van uw kopje automatisch herkend en de centrale koffieuitloop in de goede richting gebracht. De CupSensor kan tot 4 cm omlaag- en tot 16,5 cm omhoog bewegen. Dit voorkomt spetters en grote glazen voor bijvoorbeeld latte macchiato kunnen gemakkelijk worden neergezet. BrilliantLight zorgt met zacht Led-licht voor optimale belichting en doet uw kopjes bijzonder mooi uitkomen.

ComfortClean
ComfortClean maakt de reiniging nu extra eenvoudig: bijna alle aparte componenten van uw koffiemachine kunnen zo in de vaatwasser worden gezet. Hierbij horen onder andere het waterreservoir, de opvangschaal en het koffiebezinkselreservoir. Dit zorgt voor optimale hygiëne en draagt significant bij aan de waarde van uw apparaat.

EasyClick-melksysteem
Met het handige EasyClick-milksystem kun je het melksysteem eenvoudig in de voorzijde van de deur van het apparaat vastklikken of eruit halen. De melkkan is gemaakt van hoogwaardig glas. Naast de eenvoudigere reiniging biedt glas het voordeel van een constante controle van het niveau in de houder.

Meer weten over deze Miele koffiemachine?
Meer weten over deze koffiemachine van Miele? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het uitzoeken van de beste apparatuur.