string(1) "p"

De SWISSCAVE WLB-160DF Wijnbewaarkast

Een moderne wijnbewaarkast met 2 van elkaar gescheiden klimaatzones

Swisscave WLB-160DF Wijnbewaarkast

Wijnkast van SWISSCAVE. Een moderne wijnbewaarkast met 2 van elkaar gescheiden klimaatzones. Wijnkast uit de Premium Edition range van SWISSCAVE. Deze veilige plek voor uw wijn combineert design met de allernieuwste techniek op het gebied van wijnpreservering. Deze wijnbewaarkast is bedoeld om vrijstaand te gebruiken, maar kan ook worden ingebouwd. Dankzij de nette afwerking van de gehele wijnkast en de highend materiaalkeuze is dit een ware eyecatcher. In deze wijnkast kunnen minimaal 40 en maximaal 50 flessen wijn bewaard worden. De exacte hoeveelheid wijnflessen die u in deze wijnbewaarkast kunt opslaan is afhankelijk van het soort flessen en hun afmetingen en hoeveel houten rekken u in de wijnkast laat zitten. Als u bijvoorbeeld de helft van de wijnrekken eruit haalt kunnen er maximaal 50 flessen wijn in.

Dankzij het compacte formaat en de rustieke uitstraling past deze SWISSCAVE WLB-160DF wijnbewaarkast perfect in vrijwel iedere interieurstijl. Deze SWISSCAVE wijnbewaarkast wordt standaard zonder handgreep geleverd omdat de deur zonder handgreep gewoon te openen is. Optioneel zijn diverse handgrepen verkrijgbaar in diverse kleuren. Het interieur van deze wijnbewaarkast is voorzien van houten uitschuifbare rekken met telescooprails op kogellagers. Deze houten rekken hebben een ideale voorgevormde pasvorm voor wijnflessen. De geïsoleerde glasdeur met zwarte glaslijst is afsluitbaar met een slot.

Deze SWISSCAVE wijnkast heeft betrouwbare temperatuurweergave die via de digitale temperatuurregeling op het display te bedienen is. De wijn ligt volledig trillingsvrij in een veilige omgeving voorzien van de juiste klimatologische factoren die nodig zijn voor een ideale rijping van uw wijn. Dankzij het verwarmingselement is deze wijnbewaarkast tevens geschikt voor plaatsing in koude kelders of schuren. Zolang het maar boven de 0 graden Celsius blijft en niet warmer is als 38 graden Celsius dan zal deze wijnkast goed zijn werk blijven doen en de gewenste instellingen aanhouden.

Voor een mooie presentatie van uw wijnen, zodat de etiketten leesbaar zijn kunnen optioneel display leggers worden meebesteld. 

Meer informatie
Ga voor meer informatie en/of het gelijk bestellen ook naar onze website