Foto: press_2013/bosch-keukenmachine-MUM54230.jpg

Bosch MUM keukenmachines beste getest

Bosch MUM 52110 en MUM 54230 laten concurrentie achter zich in test Consumentenbond


Maar liefst twee keukenmachines uit de populaire MUM5-serie van Bosch zijn als beste getest door de Consumentenbond. De MUM 54230 en de MUM 52110 haalden respectievelijk de scores 7,8 en 7,7 en belandden op de eerste en tweede plek. Met name de onderdelen slagroom kloppen, cakemix mengen, brooddeeg kneden, noten hakken, kaas raspen, wortelen raspen en snijden werden door de Consumentenbond als zeer goed ervaren. Ook werd er getest op 'overige mogelijkheden': hieronder vielen eieren kloppen, mayonaise maken, babyvoeding pureren, soep blenden, smoothies maken, komkommer snijden en sinaasappelen persen. De MUM 54230 scoorde hier 'zeer goed' op.

Veelzijdig en krachtig
Het gebruik van de keukenmachine wint nog steeds aan populariteit in Nederland. En niet voor niks: de apparaten nemen een hoop werk uit handen. Met een druk op de knop is mixen, kneden, kloppen, hakken of snijden een fluitje van een cent. De geteste apparaten MUM 52110 en MUM 54230 zijn niet alleen veelzijdig, maar kunnen door het grote vermogen zware klussen met gemak aan. Meegeleverde onderdelen zoals de kneedhaak, mix- en klopgarde en drie schijven met vijf andere functies – passen keurig in de praktische accessoiretas die kan worden opgeborgen in de roestvrij stalen kom. 

Bosch heeft een naam hoog te houden
Het merk Bosch heeft een hele goede naam op het gebied van eenvoudig te gebruiken keukenmachines. De EasyArmLift maakt het heffen en laten zakken bediening. Dit vergemakkelijkt het wisselen van onderdelen. Alle accessoires kunnen – in tegenstelling tot veel andere keukenmachines- gewoon in de vaatwasser worden gereinigd. Ondanks de robuustheid en stabiliteit is de MUM5 een compact apparaat dat eenvoudig kan worden opgeborgen. 

Nederland patatland
Per jaar wordt in Nederland 100 miljoen kilo patat gegeten. En voor een groot deel wordt deze favoriete snack thuis bereid. Het lekkerst en gezondst is het natuurlijk om de frites zelf te bereiden. Met de speciale fritesschijf, die tijdelijk gratis als extra accessoire bij beide MUM-apparaten wordt geleverd, is het zelf maken van knapperige patat een koud kunstje. De schijf zorgt binnen enkele seconden voor de perfecte frites.

Publicatiedatum: 29 november 2012

Meer informatie: www.bosch-home.nl

 

Reacties