SMEG retro keukenmachine

De SMEG retro keukenmachine SMF01PBEU heeft een oersterke motor van 800W. De keukenmachine bevat 10 niveaus van snelheid en een veiligheidsslot. Lees meer voor een uitgebreide review over dit product.

Getest door:

Even voorstellen...

Mijn naam is Ella. Ik heb de SMEG retro keukenmachine getest omdat ik gek ben op bakken, koken en eigenlijk alles wat met koken te maken heeft!

Goed verpakt

Op zich was de keukenmachine redelijk duurzaam verpakt. Alle accessoires zat wel apart in plastic verpakt en of dat nou perse nodig is? Ik vind persoonlijk van niet. Natuurlijk zat de machine zelf verpakt in piepschuim, dat is niet heel erg duurzaam maar wel nodig voor de bescherming van de keukenmachine. Het product zelf ziet er ook kwalitatief erg goed, en zeer mooi uit. De aansluiting van de SMEG retro keukenmachine is gewoon via stroom, zoals de meeste keukenaccessoires.

Eenvoudig installeren

Het installeren van dit product is supersimpel. Gewoon de keukenmachine uit de verpakking halen en de stekker in het stopcontact steken en je bent klaar. Er zit ook een handleiding bij, die had ik even snel doorgenomen voor de zekerheid. Ook zat er een receptenboekje bij. Alleen niet in het Nederlands, er zit een heel boekje bij in allerlei talen maar eigenlijk is het een beetje overbodig omdat je er vrij weinig aan heb. Het product was ook vrij simpel schoon te houden, de gardes zijn wel een klusje maar dat is bij ieder apparaat zo.

Het geluid

Het geluidsniveau verschilt per stand, als de keukenmachine op de hoogste stand staat maakt het product redelijk wat geluid. Storend is het niet omdat de keukenmachine niet de hele dag aanstaat natuurlijk.

Conclusie

Deze SMEG keukenmachine is een geweldig apparaat. Het is zeer makkelijk in gebruik en ziet er prachtig uit. De prijs is wel aardig hoog, maar dan heb je ook wel wat. Deze keukenmachine is echt een aanrader!

Reacties