Foto: BSH-EN_BO_FP_U11_MUMS6ZS00_General_SecImg-10_plain_3200x1800px_master

Bosch introduceert nieuwe keukenmachine voor fanatieke thuisbakkers

Bosch lanceert de nieuwe Serie 6 keukenmachine om het thuis koken en bakken nog makkelijker te maken

13 Juni 2024

Met een ingebouwde weegschaal, een 3-dimensionale kneedbeweging en intelligente automatische programma’s is de machine krachtig en intelligent waardoor je talloze bereidingen kunt maken in een mum van tijd.

Slimme programma’s voor eenvoudige bereidingen
Van het opkloppen van eiwit en slagroom tot het kneden van deeg, en zelfs het maken van smoothies, de nieuwe Serie 6 keukenmachine beschikt over automatische programma’s voor het maken van verschillende gerechten. Met een ingebouwde timer en weegschaal kunnen ingrediënten direct in de kom of bovenop de keukenmachine gewogen worden. Dankzij de slimme technologieën herkent de machine de ingrediënten en stopt hij automatisch op het moment dat de juiste textuur bereikt is. Met de Home Connect app heb je gratis toegang tot
talloze recepten waarmee je stap voor stap door elk recept wordt meegenomen.

Krachtige motor en 3D-planetaire beweging voor perfect mixen
Uitgerust met een krachtige motor van 1600 W en een kom van 5,5 liter, maakt de machine het mogelijk om grote hoeveelheden deeg te bereiden (tot 3,5 kg cakebeslag en 3 kg gist- en brooddeeg). De machine reproduceert de kneedbeweging van de hand maar dan met meer kracht. Door de 3-dimensionale beweging wordt de volledige inhoud van de kom snel gemengd en gelijkmatig verdeeld.

Ergonomisch ontwerp en duurzame materialen voor langdurig gebruik
De keukenmachine heeft een elegant design dankzij het verfijnde ontwerp en de roestvrijstalen kom. Bovendien is de machine geschikt voor tot wel vijfentwintig accessoires, waardoor er talloze mogelijkheden zijn. Om de accessoires makkelijk en snel te koppelen bevat de keukenmachine kleurcodes. Met de uitwerpknop kan je de accessoires gemakkelijk loskoppelen. Ook bevat de machine twee handvatten die zorgen voor grip, comfort en veiligheid. Tenslotte heeft de machine een touchscreen waarmee je makkelijk wisselt tussen de verschillende programma’s en overige informatie kunt aflezen.

De Bosch Serie 6 keukenmachine, gemaakt in Europa, is gemaakt om lang mee te gaan en wordt daarom geleverd met een garantie van 10 jaar op zowel de motor als de behuizing.*
Dankzij het vernieuwde ontwerp heeft de machine een luchtstroom die de motor constant koelt tijdens het kneden en mixen, waardoor deze langdurig kan functioneren zonder oververhitting. Tot slot zorgen de afgedekte ventilatieopeningen voor minder geluid en verminderen ze ophoping van vuil.

Bosch keukenmachine Serie 6
1600 W | ZWART/ZILVER
Adviesprijs: vanaf €749,99

 

Reacties
Anderen bekeken ook