Falcon Nexus Steam fornuis met stoomoven

Een nieuw fornuis met stoom functionaliteit, dat is de Falcon Nexus Steam.

Een nieuw fornuis met stoom functionaliteit, dat is de Falcon Nexus Steam. De Nexus Steam is uitgerust met een stoomoven, multifunctionele oven, grillen en een broodrijslade.

Beschikbaarheid
Het fornuis is beschikbaar met inductieplaat met bridge functie of met gaspitten. De stoomoven maakt gebruik van directe injectie van stoom en heeft voorgeprogrammeerde standen voor verschillende gerechten. De Nexus Steam is 110cm breed en is beschikbaar in de kleuren zwart, RVS, noorse lei en wit. Het fornuis beschikt over alle kookmethodes en is ideaal voor de echte thuiskok. De directe stoom-injectie zorgt ervoor dat de oven sneller warm is en ook blijven voedingsstoffen beter behouden in het eten.

Ontwerp
Het ontwerp van de Falcon Nexus Steam is chique en modern en heeft een aantal belangrijke kenmerken. De belangrijkste is misschien wel dat het fornuis eenvoudig en snel te besturen is. Daarnaast zijn de draaiknoppen van het fornuis aluminium afgewerkt en robuust. Hierdoor zijn ze ook gemakkelijk in gebruik. Ook heeft het fornuis een opvallende aluminium afwerking, licht afgewerkte portiegrepen en stevige deuren.

Recepten
Met de Falcon Nexus Steam kun je gemakkelijk heerlijke recepten maken. Falcon deelt drie eenvoudige recepten die gelijk het voordeel van koken met stoom laten zien. Ovengerechten kosten vaak weinig bereidingstijd en dankzij de stoom blijven vitaminen, smaak en kleur van de ingrediënten behouden.

Meer informatie?
Meer weten over dit mooie fornuis met stoomfunctie? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen je graag meer over de verschillende Nexus Steam fornuizen van Falcon.