string(1) "p"

Tieleman-keuken voor Jennifer en Sven van Voedzaam & Snel

Jennifer en Sven konden niet wachten op hun nieuwe Tieleman-keuken.. en daar is hij dan! De nieuwe keuken is geplaatst en wat zijn ze er blij mee.

Jennifer en Sven: “We kunnen onze keuken eindelijk aan iedereen laten zien en aan de slag gaan om veel mooie recepten en video’s te maken.”De keuken is geplaatst kort voor de Corona-uitbraak. In de vlog worden dan ook nog handen geschud.

's Morgens vroeg uit de veren, want eindelijk is het zover… de keuken wordt geplaatst! Wat hebben ze er lang naar uitgekeken om te kunnen gaan koken in hun droomkeuken. In de vroege ochtend reden onze monteurs de straat in bij Jennifer en Sven. Een aanhangwagen vol kasten, planken, lades, keukenapparatuur en een groot aanrechtblad. Om alles vast te leggen, heeft een fotocamera twee dagen op een statief gestaan en iedere minuut een foto gemaakt. Van al deze foto’s is een toffe time-lapse video gemaakt waarin de keuken in korte tijd wordt opgebouwd.

Een droomkeuken met een droomuitzicht, zoals Jennifer en Sven het omschrijven. De verbouwing is nog niet helemaal klaar, maar ze kunnen nu eindelijk weer in huis koken. De eerste keer koken was natuurlijk een feest! Ze maakten als eerste zoete aardappel en broccoli uit de oven met een rode bieten-feta salade. En de volgende dag hebben ze heerlijk met Ella koekjes gebakken.

Volgende vlog…

Het eindresultaat van deze prachtige keuken is mooi vastgelegd in een time-lapse video. In de volgende vlog zullen Jennifer en Sven een rondleiding geven en meer details van de keuken laten zien.

Kijk voor meer informatie over Voedzaam & Snel op de website. Lees hier het volledige blog over het plaatsen van de keuken.

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs in de Tieleman-showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Ook digitaal (op afstand) zijn wij u van dienst en zijn wij goed bereikbaar.