Foto: /246110.jpeg

Nieuw trendje? TegelTableaus!

Bea Peters ontwerpster achter het merk 1000graden voorziet een leuke trend: TegelTableaus.

Bea Peters ontwerpster achter het merk 1000graden voorziet een leuke trend: TegelTableaus.

In de moderne, greeploze, open keukens van nu geeft een gaaf, groot vissentableau of bijvoorbeeld een recepttableau van een Ceasar Salad de keuken meteen een urban look: een knipoog naar een Parijse bistro of New Yorkse diner. Het tableau wordt zo een spannend, decoratief onderdeel van het interieur: daarnaast is het een schilderij dat goed schoon te houden is. Door de enorme variëteit in stijlen van de TegelTableaus zijn ze ook in een echte leefkeuken een aanwinst.

 

Bea kan een tegeltableau op maat ontwerpen, maar je kunt ook lekker in t Haarlemse atelier tussen de tegels rondneuzen en er zelf een samenstellen. Er zijn voorbeelden en unieke tegels om een passend persoonlijk individueel TegelTableau samen te stellen. Daarnaast is er een verrassende serie tegels met letters, waarmee je zelf een kreet of tekst kan maken. Ieder TegelTableau is uniek omdat er met verschillende tegels en verschillende maten voegen kan worden gewerkt. Je praat al over een tableau bij twee tegels. De prijs van de handbeschilderde tegels varieert van 10 tot 30 euro per stuk.

Wat is er leuker dan ergens in huis een mooi tegeltableau op te hangen, in de vestibule, de bijkeuken, de waskamer, de serre, de badkamer, de kinderkamer, het toilet, boven de open haard: de mogelijkheden zijn eindeloos! Maar één ding staat vast: het is altijd een TegelTableau met het tijdloze, eigenwijze en creatieve 1000 graden signatuur!
Openingstijden atelier 1000 graden in Haarlem zaterdag van 12 tot 5 uur, tevens op afspraak.

Meer informatie:
www.1000graden.nl
www.styleyourtile.eu

Publicatiedatum: 1 september 2010

Reacties