Profielfoto van X-Tiles

X-Tiles

De Zodeslagen 5, 4233 GK Ameide
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

X-tiles is hét adres voor exclusieve wandtegels voor jouw droomwand. Exclusief, niet in prijs, maar in uitstraling en assortiment.

X-tiles helpt je jouw droomwand te realiseren. Wij hebben exclusieve wandtegels voor elk interieur!

 

Wij hebben verschillende soorten wandtegels voor ieder budget. Op onze website kun je een keuze maken voor meer informatie over onze verschillende wandtegels. Heb je dé wandtegel gevonden, vergeet dan niet dat er ook lijm en voegsel nodig is om jouw droomwand te realiseren.

Grote voorraad
Wij hebben veel wandtegels op voorraad, zoals de unikleuren van de Friese witjes, veel kleuren Spaanse witjes en natuurlijk de Marokkaanse zelliges. Dit betekent voor jou dat je snel aan de slag kunt. Laat je je tegels bezorgen? Dan duurt het meestal zo’n 3-5 werkdagen tot jij jouw droomtegels in ontvangst kan nemen. 

Wil jij jouw tegels laten bezorgen? Dat kan! kleine pakketten versturen wij met Postnl. gaat het om grotere pakketen, pallets of zwaar materiaal, dan versturen wij het pakket met Hoekstra.

Kun je niet wachten en wil je direct aan de slag? Afhalen is nog sneller. Bovendien kun je dan gelijk onze voorbeeldwanden met onze wandtegels in het echt bekijken 

Showroom en Magazijn
Wil je onze handgemaakte wandtegels in het echt bekijken? Dat kan! In de showroom van Kersbergen in Ameide hebben wij onze wandtegels op verschillende droomwanden geplaatst. Zo kun je een goed idee krijgen hoe jouw droomwand eruit kan komen te zien. 

Kersbergen is hierin voor ons een partner die ons assortiment perfect aanvult met hun natuurstenen vloeren. ZIj hebben een groot assortiment exclusieve natuurstenen vloeren, waarbij een droomwand een goede finishing touch is voor het interieur.  

Wij hebben onze tegelopslag bovendien tegenover onze showroom. Zo kun je eventueel direct jouw gekozen tegels meenemen. Wil je onze wandtegels in het echt komen bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom die wij samen met partnerbedrijf Kersbergen hebben. In de showroom hebben wij verschillende voorbeeldwanden met onze wandtegels, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden

Adres
De Zodeslagen 5
4233 GK Ameide
M 06 1903 4005
E verkoop@x-tiles.nl
W www.x-tiles.nl