Bokmerk achterwand brengt sfeer in de keuken

Bokmerk achterwandpanelen worden in meer dan 200 kleuren gemaakt en kunnen daarmee een perfecte match met de keuken van uw keuze zijn.

Geïnspireerd door de nieuwste trends op het gebied van muurverf worden de Bokmerk achterwandpanelen in meer dan 200 kleuren gemaakt en kunnen daarmee een perfecte match met de keuken van uw keuze zijn.

De Bokmerk wandpanelen worden speciaal voor uw keuken op maat vervaardigd in bijna elke gewenste vlakke vorm. De 3 mm dunne aluminium panelen worden tot op de millimeter gelaserd, met een maximale lengte van bijna 6 meter breed en 1,45 meter hoog en dat zonder naden. Tijdens het opvolgende coatingproces worden, naast de voorzijde ook de zichtkanten meegenomen, daardoor is het gebruik van afwerkprofielen niet nodig.

Alle kleuren hebben dezelfde unieke kenmerken: makkelijk schoon te houden, UV-bestendig, hittebestendig tot zeker 150 graden Celsius, kras- en slagvast, vochtbestendig en de fijn-structuur coating zorgt voor een hele mooie weergave van het licht van uw werkblad- of plafondverlichting.

Met de vele voordelen en mogelijkheden is de keuze voor een Bokmerk achterwand eigenlijk wel heel eenvoudig….alleen zoveel kleuren, dat kan nog wel eens lastig worden.

De luxe Bokmerk wandpanelen maken uw Tieleman keuken helemaal af!

Bekijk de kleurmogelijkheden