Klassieke keuken Keller Majestic Mansion

Donkere en lichte tinten wisselen elkaar af en het bloemenpatroon in het behang zorgt voor een sfeervol geheel.

Deze klassieke Keller Majestic Mansion keuken van Keller is geïnspireerd door de stijl van de Hollandse meesters. Donkere en lichte tinten wisselen elkaar af en het bloemenpatroon in het behang zorgt voor een sfeervol geheel. Het warme, donkere fineer met smalle kader en de glasdeuren in rookglas creëren een ‘majestueuze’ sfeer.

Voor de liefhebber van echt klassiek
Bijzondere elementen zijn de verdiepte kast en open kasten in pecanbruin. De glaskasten met rookglas en ledstrip-verlichting zorgen voor een chique finishing touch.

In deze keuken:

  • Verdiepte kast in trendkleur pecanbruin
  • Hoge glasdeuren in donker rookglas met roede
  • Smalkaderfront in mat zwart eiken beits

Interesse in de Keller Majestic Mansion?
Deze Keller Majestic Mansion is leverbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een vlak front, zonder kader. Voor een budgetvriendelijke optie is het ook mogelijk om te kiezen voor een houtlook melamine. De keuken is volledig aan te passen naar uw wensen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Bekijk alle details van deze keuken op de website van Keller.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom