string(1) "p"

Nieuwe gashaarden voor designliefhebbers

Kalfire introduceert maar liefst 4 nieuwe Gas Prestige (GP) haarden voor wie op zoek is naar sfeer en hoogwaardig design.

Geniet optimaal van het realistisch vlammenspel

Waarom van slechts één kant van je gashaard genieten, als het van beide kanten kan? Door de grotere glasmaten van de nieuwe prestige gashaarden GP110/59T en GP110/79T kun je van beide zijdes maximaal genieten van het vuur. Bij deze tunnelhaarden komen de vlammen uit de stammen, waardoor het amper van echt houtvuur te onderscheiden is.  Bij Kalfire willen we mensen verbinden met zichzelf, met elkaar en met duurzaam vuur. Daarom werken wij dagelijks met veel toewijding aan innovatieve oplossingen en designs om onze missie waar te maken.

Kalfire gashaaren als Roomdividers

We hebben ook twee nieuwe roomdividers ontwikkeld: de GP115/55R en GP115/75R. Deze modellen zijn erg geschikt om een grote ruimte in te delen. Vanuit bijna iedere hoek van de woonkamer kun je het vlammenbeeld aanschouwen. In plaats van alleen een standaard achterwand, kan nu ook worden gekozen voor een achter- én zijwand (links of rechts). Dit is handig in kamers met bijvoorbeeld een L-vormig oppervlak, doordat je de haard op een hoek kan laten uitsteken. Voor ieder wat wils, want de ontwerpen worden voor elke ruimte op maat gemaakt.

Duurzaam ontwerp

Met het oog op de toekomst proberen we steeds duurzamer te leven. In onze ontwerpen houden wij altijd rekening met duurzaamheid. Zo kunnen onze gashaarden op een ECO-stand ingesteld worden. Bovendien werken vrijwel al onze gashaarden ook op propaan. Op die manier kun je in de toekomst van je Kalfire haard genieten, ook zonder aardgas.