Kalfire E-one genomineerd voor de German Design Awards 2022!

Met veel enthousiasme en trots mogen we aankondigen dat we genomineerd zijn voor de German Design Awards 2022 met onze duurzame high-tech designhaard!

De jury heeft onze haard in het echt mogen bewonderen en beoordelen.

Het zou maar liefst de vierde award worden voor de Kalfire E-one. Eerder won de elektrische designhaard ook al de Iconic Award 2021: Innovative Interior, de Silver Novum Design Award en een Erkenning GIO mét een Special Award.

Over de Kalfire E-one
De Kalfire E-one is een designhaard voor ieder interieur. Met deze unieke, elektrische haard zijn de mogelijkheden eindeloos. In iedere woning, op iedere plek kan deze haard worden geplaatst. Er is voor deze nieuwe haard geen rookkanaal nodig, geen brandstofaanvoer, geen speciale vaste opstellingsplek en geen onderhoud.In een wereld waar we steeds meer op onszelf zijn, zorgt vuur voor verbinding. Vuur dat veilig, toegankelijk en duurzaam is. Zodat we ook in de toekomst van vuur en verbinding kunnen genieten. Het is de ambitie van Beijko van Melick, directeur van Kalfire Fireplaces, om die verbinding te creëren. Het viel hem op dat mensen vaak opgaan in de drukte door een stressvolle baan, druk gezinsleven, het onderhouden van sociale contacten, noem maar op. In die hectiek heb je een rustpunt nodig, een moment om tot jezelf te komen en écht te kunnen ontspannen. Waar kan dat beter dan in je eigen vertrouwde omgeving? Nu kan dat ook in iédere omgeving, in iedere ruimte.