Profielfoto van WARP Systems Vloerverwarming
WARP Systems Vloerverwarming
Constructieweg 1, 2421 LN Nieuwkoop
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

De nieuwe generatie vloerverwarming

Uw huis verduurzamen wat betekent dat nou eigenlijk? Groen? Minder energie verbruiken?

Toekomstbestendig verwarmen en koelen

Uw huis verduurzamen wat betekent dat nou eigenlijk? Groen? Minder energie verbruiken? Het woord duurzaamheid of verduurzamen is in de loop der tijd een verzamelterm geworden. Een woord dat zoveel omvat dat de inhoud en de opties niet meer duidelijk zijn. En is een duurzame keuze vandaag ook wel een duurzame keuze voor de toekomst? Bij WARP Systems zijn we duidelijk en transparant. Dus geen verzameltermen zonder inhoud maar: Toekomstbestendig. Toekomstbestendig, zodat er niet alleen nu maar ook gericht op de toekomst de beste oplossing wordt gecreëerd uw huis te verwarmen en koelen.

De nieuwe generatie vloerverwarming 

De watergedragen vloer-, wand- en plafondverwarmingssystemen van WARP Systems zijn de nieuwe generatie laagtemperatuur verwarming. Deze systemen dragen bij aan het toekomstbeeld waarbij woningen van het gas af zullen moeten. Er is keuze uit twee systemen: een natbouw- en een droogbouwsysteem. De systemen hebben een minimale opbouwhoogte van 15 mm, waardoor deze geschikt zijn voor zowel renovatie als nieuwbouw. Zelfs met een houten ondervloer is het mogelijk om radiatoren uit huis te laten verdwijnen, want beide systemen zijn geschikt als hoofdverwarming. Nieuw is ook de snelheid waarop het systeem reageert: veel sneller dan de traditionele systemen die dieper onder de afwerkvloer liggen. Waar voorheen dag en nacht de vloerverwarming aanstond door de langzame opwarmtijd duurt dit bij WARP Systems ongeveer 30-45 minuten. Verder zijn de systemen licht in gewicht en is het natbouwsysteem SpeeTile afvalloos te installeren door ons unieke klik-breek-schuif systeem.

Voor zowel een Warmtepomp al CV Ketel!

De watergedragen systemen kunnen perfect worden aangesloten op o.a. een warmtepomp of Cv-ketel. Op dit moment nog geen warmtepomp aanschaffen, maar is de wens voor vloerverwarming er wel? Geen probleem, de systemen van WARP Systems kunnen ook worden aangesloten op een bestaande Cv-ketel. En als er in de toekomst toch wordt besloten een warmtepomp aan te schaffen kan deze gemakkelijk van de Cv-ketel op de warmtepomp worden omgezet. Zo ben je nu al voorbereid op de toekomst.

Meer informatie 

Bezoek onze website voor meer informatie over de nieuwe generatie vloerverwarming. www.warp-systems.nl