Profielfoto van WARP Systems Vloerverwarming
WARP Systems Vloerverwarming
Constructieweg 1, 2421 LN Nieuwkoop
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Energiezuinige vloerverwarming binnen 1 dag voor ieder huis

Energiezuinige vloerverwarming is altijd aantrekkelijk, vooral in deze tijd van hoge energieprijzen.

De innovatieve watergedragen systemen van WARP Systems zijn uitzonderlijk dun (15mm) en liggen op de ondervloer in plaats van erin. Hierdoor verspreiden ze snel warmte door de ruimte met een relatief lage aanvoertemperatuur. Dit resulteert snel in een aangename temperatuur in huis en tegelijkertijd bespaar je energie. Bij WARP Systems ontvang je binnen 1 dag een offerte en wordt het systeem snel geleverd en geïnstalleerd, of je dit nu zelf doet of laat uitvoeren.

  • Snel
  • Geen overlast
  • Energiebesparend
  • Comfortabel

Lage watertemperatuur en optimaal comfort

De watergedragen systemen van WARP Systems zijn efficiënter in energieverbruik dan elektrische vloerverwarmingssystemen. Bovendien opereren ze op lagere aanvoertemperaturen dan andere watergedragen systemen. Dit resulteert in optimaal comfort en extra energiebesparing, waarmee je twee doelen tegelijk bereikt.

Geen hak- of breekwerk!

De watergedragen systemen van WARP Systems worden direct op de ondervloer geplaatst, zonder de noodzaak van hak- of breekwerk. Dit voorkomt stof en bespaart aanzienlijk veel tijd. Binnen 30-45 minuten is je vloer warm doordat deze dicht aan het oppervlak ligt. Dit stelt je in staat 's nachts de temperatuur te verlagen zonder de volgende dag urenlang energieverslindend op te warmen. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparing!

Met de systemen van WARP Systems bespaar je energie en verduurzaam je je woning, waarmee je bijdraagt aan een groenere toekomst.