Profielfoto van WARP Systems Vloerverwarming
WARP Systems Vloerverwarming
Constructieweg 1, 2421 LN Nieuwkoop
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

WARP Systems Vloerverwarming

Vloerverwarming verwarmt je huis gelijkmatiger dan radiatoren. De warmte voelt comfortabeler aan en vloerverwarming verbruikt minder energie.

De Nieuwe Generatie vloerverwarming

De watergedragen vloer-, wand- en plafondverwarmingssystemen van WARP Systems zijn de nieuwe generatie laagtemperatuur verwarming. Deze systemen dragen bij aan het toekomstbeeld waarbij woningen van het gas af zullen moeten.

Er is keuze uit twee systemen: een natbouw- en een droogbouwsysteem. De systemen hebben een minimale opbouwhoogte van 15 mm, waardoor deze geschikt zijn voor zowel renovatie als nieuwbouw. Zelfs met een houten ondervloer is het mogelijk om radiatoren uit huis te laten verdwijnen, want beide systemen zijn geschikt als hoofdverwarming.

Nieuw is ook de snelheid waarop het systeem reageert: veel sneller dan de traditionele systemen die dieper onder de afwerkvloer liggen. Waar voorheen dag en nacht de vloerverwarming aanstond door de langzame opwarmtijd duurt dit bij WARP Systems ongeveer 30-45 minuten.

Verder zijn de systemen licht in gewicht en is het natbouwsysteem SpeeTile afvalloos te installeren door ons unieke klik-breek-schuif systeem.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over onze toekomstbestendige systemen op: www.warp-systems.nl