Niva designradiator

Of het nu in een strakke keuken, een high-tech kantoor, een gezellige huiskamer of een sfeervolle badkamer is, de VASCO NIVA komt er steeds tot zijn recht. Deze vlakke designradiator valt op door zijn soberheid en doorstaat elke stijlconfrontatie met glans. Er is een NIVA voor elke behoefte zowel in een horizontale als verticale uitvoering en telkens in twee dieptes verkrijgbaar. De horizontale uitvoering is qua vormgeving en esthetiek zeer vernieuwend, nl. ALL IN ONE.

NIVA designradiator

De radiator is als het ware uit één volume gesneden waarbij de vlakke voorplaat van de radiator doorloopt in de zijkant en in het rooster. De NIVA horizontaal maakt komaf met radiatoren bestaande uit een losse voorzijde, zijkanten en rooster die aan elkaar gemonteerd zijn. De radiator wordt standaard geleverd met een design thermostaatkop en heeft een geïntegreerde ventielpijp, zodat de leidingen volledig in de radiator verwerkt zijn en uit de muur kunnen komen.

NIVA verticaal wordt ook aangeboden met een inox voorplaat uit geborsteld RVS. In een modern interieur is deze radiator vast en zeker een opvallende verschijning.

Voor wie houdt van een zachtere uitstraling is er de NIVA Soft met afgeronde zijkanten.

De NIVA radiatoren worden standaard aangeboden in een witte fijne structuurlak (S600), maar zijn verder uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Het tijdloze karakter is een constante, voor welke uitvoering men ook kiest.

Handdoekbeugels

Voor toepassing in badkamer of keuken zijn er verschillende handdoekbeugels beschikbaar. De beugels geven een mooi contrast met het achterliggende radiatorvolume in staal en zorgen voor een verhoogde functionaliteit. Daarenboven koppelen de dubbele modellen een aantrekkelijk rendement aan een optimaal warmtecomfort, waardoor ze zich perfect lenen voor lagetemperatuursystemen.

De combinatie met een VASCO design-ventielset maakt het geheel perfect.

Meer informatie

Voor meer informatie en Brochures van Vasco klik hier