Hoe vind ik een passende radiator voor in de garage?

Eenvoudig de garage verwarmen met Vasco

Wellicht wil je de garage ombouwen naar een functionele kamer, of gebruik je jouw garage intensief. Dan is een aangenaam klimaat wel wenselijk.

Vasco biedt ook voor garages een passende warmte-oplossing. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze elektrische E-Panel collectie of de FlatLine radiatoren met watervoerende voorplaat. Beide collecties zijn makkelijk te installeren radiatoren met een hoog rendement.

De E-Panel collectie kan je bovendien koppelen aan je domotica-systeem of kan je uitbreiden met E-Volve wifi voor bediening met de Climate Control App.

De perfecte radiator vind je eenvoudig, met de Vasco AR app. Download de app op je telefoon en je kunt via augmented reality radiatoren op je muur projecteren. Experimenteer met kleuren en modellen en vind jouw perfecte match.

Eenvoudig de garage verwarmen
De garage is een plek die waarschijnlijk niet continu verwarmd hoeft te worden. Toch wil je dat deze vaak koude ruimte de juiste temperatuur heeft wanneer je het nodig hebt.

Met Vasco Climate Control creëer je het ideale binnenklimaat per ruimte. Deze Climate Control oplossing houdt daarnaast ook rekening met de weersomstandigheden en eerdere metingen en instellingen.

Meer informatie
Wens je graag meer informatie en/of inspiratie? Bezoek dan ook eens onze website