string(1) "p"

FlatLine Collectie

Vasco lanceert FlatLine collectie radiatoren. Warmte in een strak designjasje.

Vasco FlatLine collectie

Eén van de belangrijkste beslissingen bij het bouwen of verbouwen is het kiezen van je warmtesysteem. Ga je voor radiatoren, dan kun je perfect een passend design combineren met een hoge warmteafgifte. Vasco introduceert een nieuw concept. De FlatLine collectie bestaat uit een reeks paneelradiatoren die qua design herleid zijn tot de essentie, maar wél toekomstgericht zijn door de innovatieve warmtetechnologie. En daardoor ook budgetvriendelijk.

De Vasco FlatLine collectie dankt zijn pure look aan de vlakke voorplaat en afwerking met een hoogwaardige, witte structuurlak de S600 (FlatLine kleur). Strak design zonder franjes dus, en daarbij kan een radiator uit deze collectie uiterst flexibel ingezet worden als horizontaal, verticaal of plintmodel. Voor de badkamer of keuken zijn er ook bijpassende handdoekbeugels verkrijgbaar.

Flexibiliteit

Deze collectie bestaat uit drie modellen: Vasco FlatLine (horizontale paneelradiator), Vasco Flat-V-Line (verticale paneelradiator) en Vasco Flat-Plint-Line (plint-paneel radiator). Allemaal hebben ze tussen de zes en acht aansluitingen, waardoor de radiator vrijwel overal kan worden geplaatst en met de grootste precisie dankzij de unieke middenaansluitingen kan worden aangesloten.

De horizontale Vasco FlatLine kan dankzij een watervoerende voorplaat ook op lage temperaturen werken. Deze voorplaat staat rechtstreeks in contact staat met de waterkanalen van de radiator, waardoor de warmte onmiddellijk vrijgegeven wordt en het rendement de hoogte in gaat.

De verticale Vasco Flat-V-Line met vlakke voorplaat straalt dezelfde mix van eenvoud, efficiëntie en esthetiek uit, naast een enorme warmteafgifte tot 3251 Watt.

Perfect voor grote raampartijen, zowel voor wand- als vloermontage is de Vasco Flat-Plint-Line, een horizontale plint-paneelradiator met een decoratieve vlakke voorplaat, zijbekledingen en design lijnrooster.

Accessoires Vasco FlatLine

Voor elk van de radiatoren in de FlatLine collectie biedt Vasco een uitgebreid assortiment aan accessoires in chroom. Voor zowel badkamers als keukens zijn er bijpassende handdoekbeugels die zorgen voor nog meer gebruiksgemak. Andere accessoires zijn onderblokken in chroom en designthermostaatkoppen in wit of chroom.

Meer informatie

Voor meer informatie en Brochures van Vasco klik hier.