AWB introduceert CV-ketel: ThermoElegance Advance


AWB, leverancier en ontwikkelaar van totaaloplossingen op het gebied van verwarming en tapwaterbereiding voor de vervangingsmarkt, introduceert een nieuwe CV-ketel, de ThermoElegance Advance.

Dit is een modulerende HR107 ketel met een RVS warmtewisselaar, verkrijgbaar als solo- en combitoestel in de CW-klasse 3, 4 en 5. De ketel is hybride ready en te combineren met het hybride systeem GeniaHybrid en het AWB zonneboilersysteem. De ThermoElegance Advance is de opvolger van de ThermoElegance.

 

Bij het ontwerpen en samenstellen van hoogwaardige CV-ketels focust AWB altijd op het gemak van onderhoud en de service. De ThermoElegance Advance heeft een eenvoudige opbouw met optimale bereikbaarheid van componenten. Daarbij heeft de ketel een service- en onderhoudsvriendelijk hydraulisch blok. Bovendien zorgt het dubbele display voor een efficiënte en snelle diagnose, de CV- en tapwatertemperatuur zijn direct af te lezen. Het tapwaterrendement van de ketel kan oplopen tot 89,2 procent. De restopvoerhoogte van de ventilator is vergroot en de optimale isolatie zorgt voor een zeer laag geluidsniveau van de ketel. Tot slot heeft de ketel een modulatiebereik van 1:5.

“In onze productontwikkeling hechten wij veel waarde aan de betrouwbaarheid voor de opdrachtgever en eindgebruiker”, vertelt Paul de Bruin, marketing directeur van AWB. “Om deze reden hebben we voor de ThermoElegance Advance gebruik gemaakt van bewezen technieken en componenten. In combinatie met de zeer scherpe prijs introduceren wij een CV-ketel met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.”

Meer informatie: www.awb.nl

Lees hier meer over het aanschaffen van een cv-ketel.
Lees hier meer over het onderhoud aan een cv-ketel.
Lees hier meer over de verschillende onderhoudscontracten voor een cv-ketel.

Publicatiedatum: 20 september 2010


AANBEVOLEN

Onderhoud cv-ketel: ontluchten, bijvullen of aftappen

Met hulp van dit stappenplan kun je eenvoudig zelf je cv-ketel en radiator ontlu...

Intergas Xtreme

De Intergas Xtreme 36 is in 2017 het enige cv-toestel dat het predicaat ‘Beste...

Onderhoud cv-ketel: het onderhoudscontract

Of je nu een nieuwe cv-ketel hebt, of één die al een paar jaar oud is: vroeg o...

Hoe kun je een cv-ketel verwerken in je interieur?

Een centrale verwarmingsketel of cv-ketel is onmisbaar. Het zorgt voor warm wate...

Intergas Comfort Touch

De Intergas Comfort Touch is een thermostaat met ongekend gebruikersgemak in een...

Kombi Kompakt HReco

De Intergas HReco: ultiem in energiebesparing.

Advertentie