AWB introduceert CV-ketel: ThermoElegance Advance

19 September 2010

AWB, leverancier en ontwikkelaar van totaaloplossingen op het gebied van verwarming en tapwaterbereiding voor de vervangingsmarkt, introduceert een nieuwe CV-ketel, de ThermoElegance Advance.


Dit is een modulerende HR107 ketel met een RVS warmtewisselaar, verkrijgbaar als solo- en combitoestel in de CW-klasse 3, 4 en 5. De ketel is hybride ready en te combineren met het hybride systeem GeniaHybrid en het AWB zonneboilersysteem. De ThermoElegance Advance is de opvolger van de ThermoElegance.

 

Bij het ontwerpen en samenstellen van hoogwaardige CV-ketels focust AWB altijd op het gemak van onderhoud en de service. De ThermoElegance Advance heeft een eenvoudige opbouw met optimale bereikbaarheid van componenten. Daarbij heeft de ketel een service- en onderhoudsvriendelijk hydraulisch blok. Bovendien zorgt het dubbele display voor een efficiënte en snelle diagnose, de CV- en tapwatertemperatuur zijn direct af te lezen. Het tapwaterrendement van de ketel kan oplopen tot 89,2 procent. De restopvoerhoogte van de ventilator is vergroot en de optimale isolatie zorgt voor een zeer laag geluidsniveau van de ketel. Tot slot heeft de ketel een modulatiebereik van 1:5.

“In onze productontwikkeling hechten wij veel waarde aan de betrouwbaarheid voor de opdrachtgever en eindgebruiker”, vertelt Paul de Bruin, marketing directeur van AWB. “Om deze reden hebben we voor de ThermoElegance Advance gebruik gemaakt van bewezen technieken en componenten. In combinatie met de zeer scherpe prijs introduceren wij een CV-ketel met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.”

Meer informatie: www.awb.nl

Lees hier meer over het aanschaffen van een cv-ketel.
Lees hier meer over het onderhoud aan een cv-ketel.
Lees hier meer over de verschillende onderhoudscontracten voor een cv-ketel.

Publicatiedatum: 20 september 2010


AANBEVOLEN

Onderhoud cv-ketel: het onderhoudscontract

Of je nu een nieuwe cv-ketel hebt, of één die al...

ATAG i & ATAG One

De ATAG One, een gebruiksvriendelijke slimme therm...

Een cv-ketel kopen, huren of leasen

Een nieuwe cv-ketel kopen, huren of leasen? Let ni...

Nefit actie duurzaam wonen

Tijdelijk € 100 tot € 450 retour op een Nefit ...

Hoe kun je een cv-ketel verwerken in je interieur?

Een centrale verwarmingsketel of cv-ketel is onmis...
Advertentie