Partner

Intergas Verwarming B.V.

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels.

Website
algemene informatie

Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien.

Intergas CV ketels met hoog rendement

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement CV ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels.

Innovatie als traditie

Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien.

Duurzame CV ketels

Bij Intergas Verwarming staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze HR-ketels dragen stuk voor stuk bij aan het verminderen van CO2-uitstoot door de zeer zuinige werking. Met het toepassen van een Intergas Kombi Kompakt kan in veel gevallen al een besparing gerealiseerd worden die ruimschoots ligt boven de door de overheid uitgesproken ambitie van een besparing van 20% op CO2-uitstoot per woning.

Ketels met unieke warmtewisselaar

Intergas maakt in zijn producten gebruik van zijn eigen gepatenteerde dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Deze unieke warmtewisselaar zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Hierdoor wordt een ongekend hoog rendement gerealiseerd, kenmerkend voor de HR-ketels van Intergas.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: http://www.intergas-verwarming.nl

artikelen

Intergas Xtreme - als enige de beste uit de test

De Intergas Xtreme 36 is in 2017 het enige cv-toestel dat het predicaat ‘Beste uit de Test 2017’...

Intergas Comfort Touch

De Intergas Comfort Touch is een thermostaat met ongekend gebruikersgemak in een verbluffend compact...

Toon alle 10 artikelen
collecties
Intergas Verwarming B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Europark Allee 2
7742 NA COEVORDEN

0524512345RECENSIES
CONTACT
Europark Allee 2
7742 NA COEVORDEN

0524512345