Kombi Kompakt HRE

De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die echt alles combineert. De HR-combiketels voor nu en in de toekomst.

De combiketel die echt alles combineert

Royaal in warmte & warmwater

 

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas Kombi Kompakt HRE zorgt daar als geen ander voor. Dankzij het brede aanbod - u kunt kiezen uit CW3, CW4 en CW5 toestellen - weet u zeker dat Intergas ook voor u de perfecte HR-ketel heeft.

 

Eenvoudig in gebruik & onderhoudsvriendelijk

 

De Intergas Kombi Kompakt HRE is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Bovendien is het toestel voorzien van een zelflerende ECO-comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in- of uitschakelt. De Kombi Kompakt HRE werkt zowel op een aan-uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open-therm protocol.
  
Zuinig met energie & milieubewust

 

De Intergas Kombi Kompakt is de enige HR-ketel met hoog rendement op verwarming en een uniek hoog rendement op tapwater. Hierdoor bent u verzekerd van een zuinige werking en draagt u tevens bij aan de zorg voor het milieu. 

 

Betrouwbare techniek & bedrijfszekere werking

 

De dubbele twee-in-één warmtewisselaar van de Intergas Kombi Kompakt HR(E)-ketel is de afgelopen jaren uiterst betrouwbaar gebleken. Intergas onderstreept deze betrouwbaarheid met een garantie van maar liefst 15 jaar op dit cruciale onderdeel. Door het ontbreken van een driewegklep is grote bron van storingen verdwenen. 

 

De juiste HR-ketel voor iedereen

Een HR-ketel moet naadloos aansluiten op de warmtebehoefte van uw woning en de beschikbare ruimte. En niet te vergeten: uw wensen met betrekking tot warmwatercomfort. Wilt u weten welke HR-ketel het best past bij uw woning en wensen? Bekijk dan de ketelkiezer op onze website. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: http://www.intergas-verwarming.nl