CTU cv-pellet-ketel

De CTU pelletketel heeft een zeer hoog rendement. Rechtstreeks aan te sluiten op cv-systeem, ook in combinatie met vloerverwarming.

CTU pelletketel

Deze pellet CV-ketel, met een automatische modulatie van het vermogen, is voor het verwarmen van je volledige woning. De ketel is gemakkelijk aan te sluiten op ieder verwarmingssysteem, gemakkelijk te programmeren en zorgt voor continue warm verwarmingswater.

Automatische as verwijdering systeem
Het automatische as verwijding systeem creëert een maximaal comfort. Dankzij dit reinigingssysteem, welke automatisch wordt geactiveerd iedere keer als de kachel start, heb je een minimaal omkijken naar je kachel.

Automatische reiniging warmtewisselaar
Dit systeem zorgt ervoor dat uw warmtewisselaar automatisch wordt gereinigd, elke keer als de kachel opstart. Zo behoud je je maximale efficientie en comfort.

Automatisch gestuurd lucht toevoer systeem
Uw Ungaro kachel heeft altijd een optimale verbranding dankzij het automatisch lucht toevoer systeem, welke automatisch de hoeveelheid luchttoevoer afsteld. Dit resulteert in een lager verbruik van pellets, schonere uitstoot en minder onderhoud

Geen anticondens systeem nodig
Dankzij de hoge efficientie van de warmtewisselaar is er bij de producten van Ungaro geen additionele kostbare anticondensatie systeem nodig.

Automatische as verminderaar
Dit systeem zorgt ervoor dat het as compacter wordt opgeslagen. Hierdoor heb je nog minder omkijk naar het onderhoud van je kachel.

Vijf jaar garantie*
Op de bodies van de Ungaro kachels zit een garantie van 5 jaar.
* wanneer de installatie condities en gebruik advies van de levernacier correct is opgevolgd.

Ungaro pellet ketels

De producten van Ungaro brengen het duurzaam verwarmen naar een heel ander niveau. De filosifie welke Ungaro volgt is dat het juist bij duurzaam verwarmen met pellets niet om de sfeer draait, maar om de efficientie en het gebruiksgemak. Juist hierom is het zicht op het vuur minder als bij de meeste pelelt kachels, hier staat echter een strak italiaans design tegenover. Aan de kwaliteit van de kachels is niks over gelaten, daardoor bent u er van verzekerd dat u bij Ungaro in gebruiksgemak, efficientie en levensduur investeert.

Ungaro onderscheidt zich op verschillende gebieden, juist hierom is Eco2all zo trots in de Benelux de officiele importeur te zijn van Ungaro. Om u een goed beeld te geven waarom de kachels van Ungaro zo onderscheidend zijn wordt er in de brochure een toelichting gegeven over de hoogstaande kwaliteit van Ungaro.

Eco2all in beeld