Partner

Eco2all B.V.

Eco2all levert complete CV-haard verwarming-systemen. Wij voeren CV-haarden van top merken. Dit in combinatie met wel of geen bestaande CV-ketel, een boiler, solar of vloerverwarming. Onze showroom biedt u ideeën voor een complete oplossing voor uw energievraagstuk.

Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel Eco2All


Eco2All is producent van houtkachels, CV pelletkachels,CV haarden, zonneboilers en overige eco produkten. Eco2All CV haarden zorgen dat u optimaal kan genieten van vuur, rendement en gezelligheid. Onze moderne CV haarden zijn ontwikkeld, om met een efficiënte verbranding de warmte te verspreiden door het gehele huis.

Het principe van de CV haard bestaat al enige tijd. De huidige technieken zijn alleen niet te vergelijk met eenvoudige warmte wisselaars. Onze warmte wisselaar is ontwikkeld om zoveel mogelijk warmte af te geven aan het CV water. Het is hen gelukt om 65% van de warmte die de CV haard genereert door te geven aan het water. De warmte blijft niet alleen in de huiskamer maar verspreidt zich in het gehele huis door uw bestaande CV installatie. Natuurlijk zorgt de schone verbranding voor een hoog rendement, een schoon glas en een laag houtverbruik. U blijft zo genieten van een gezellig sfeervuur waar de warmte optimaal van wordt benut.

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website: www.eco2all.nl

artikelen

Hydra Lucht/water warmtepomp

Met een warmtepomp kunt u uw woning en tapwater op een duurzame manier verwarmen zonder gebruik te m...

Domusa Dualtherm

Bent u opzoek naar een houtvergasser met pellet combinatie dan is de Domusa Dual therm precies wat u...

Toon alle 34 artikelen
collecties
contact
Schouwrooij 13
5281 RE Boxtel

0499378308RECENSIES
CONTACT
Schouwrooij 13
5281 RE Boxtel

0499378308