Profielfoto van Eco2all B.V.

Eco2all B.V.

Schouwrooij 13, 5281 RE Boxtel

Over ons

Eco2all levert complete duurzame verwarming-systemen. Wij voeren warmtepompen, pellet ketels, hybride systemen, zonneboilers en CV-kachels van top merken. Onze showroom biedt u ideeën voor een complete oplossing voor uw energievraagstuk.

Bedrijfsprofiel Eco2All


Eco2All is producent van houtkachels, CV pelletkachels,CV haarden, zonneboilers warmtepompen en overige eco produkten. Eco2All CV haarden zorgen dat u optimaal kan genieten van vuur, rendement en gezelligheid. Onze moderne CV haarden zijn ontwikkeld, om met een efficiënte verbranding de warmte te verspreiden door het gehele huis.

Het principe van de CV haard bestaat al enige tijd. De huidige technieken zijn alleen niet te vergelijk met eenvoudige warmte wisselaars. Onze warmte wisselaar is ontwikkeld om zoveel mogelijk warmte af te geven aan het CV water. Het is hen gelukt om 65% van de warmte die de CV haard genereert door te geven aan het water. De warmte blijft niet alleen in de huiskamer maar verspreidt zich in het gehele huis door uw bestaande CV installatie. Natuurlijk zorgt de schone verbranding voor een hoog rendement, een schoon glas en een laag houtverbruik. U blijft zo genieten van een gezellig sfeervuur waar de warmte optimaal van wordt benut.

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website: www.eco2all.nl