Acond hoge temperatuur warmtepomp

De stilste warmtepomp op de markt. Hoge temperatuur warmtepomp, tot wel 70 graden! Zeer hoge SCOP, ook bij temperaturen ver onder 0 A+++ warmtepomp

Ontdek de Toekomst van Verwarming: Acond PRO R R290 Warmtepomp met Calpak X Flow en VoltSmile Accupakket van 10KW! 

Op zoek naar een efficiënte, duurzame en kosteneffectieve oplossing voor verwarming en koeling in uw huis? Maak kennis met de Acond PRO R R290 warmtepomp met de krachtige Calpak X Flow technologie en een indrukwekkend VoltSmile accupakket van 10KW. Dit is dé innovatie die uw comfort naar een hoger niveau tilt en uw energierekening verlaagt!

Uitstekende Prestaties: De Acond PRO R R290 is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie en verwarmingscapaciteit. Geniet van een comfortabele temperatuur in uw huis, het hele jaar door, terwijl u tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleint.

Calpak X Flow Technologie: Deze warmtepomp is uitgerust met de innovatieve Calpak X Flow technologie, waardoor hij uiterst efficiënt werkt, zelfs bij lage buitentemperaturen. Hierdoor profiteert u van een betrouwbare en stabiele werking, ongeacht de weersomstandigheden.

VoltSmile Accupakket: Het VoltSmile accupakket van 10KW geeft u de vrijheid om uw energieverbruik te optimaliseren. U kunt overtollige energie opslaan wanneer deze goedkoop beschikbaar is en gebruiken wanneer de tarieven hoger zijn. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energierekening!

Milieuvriendelijk: Met het gebruik van het natuurlijke koelmiddel R290 draagt de Acond PRO R R290 bij aan een schonere planeet door de uitstoot van schadelijke broeikasgassen te verminderen.

Investeer in Uw Toekomst: Deze warmtepomp is niet alleen een slimme keuze voor uw huiscomfort, maar ook voor uw financiële toekomst. Bespaar geld op uw energierekening en profiteer van mogelijke belastingvoordelen en subsidies voor duurzame energie.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud: Ons team van experts staat klaar om de Acond PRO R R290 snel en efficiënt bij u thuis te installeren. Bovendien is het onderhoud minimaal, waardoor u zorgeloos van uw investering kunt genieten.

Klaar om uw huis te transformeren met de Acond PRO R R290 warmtepomp, Calpak X Flow en VoltSmile accupakket van 10KW? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat en ontdek hoe u kunt profiteren van de voordelen van deze geavanceerde technologie. Wacht niet langer en maak uw woning klaar voor de toekomst van verwarming en koeling!