string(1) "p"

Acond hoge temperatuur warmtepomp

De stilste warmtepomp op de markt. Hoge temperatuur warmtepomp, tot wel 70 graden! Zeer hoge SCOP, ook bij temperaturen ver onder 0 A+++ warmtepomp

Wat onderscheid de Acond hoge temperatuur warmtepomp van andere propaan warmtepompen?
De Acond hoge temperatuur warmtepomp onderscheid zich op verschillende vlakken met andere warmtepompen zoals de hybride warmtepomp. Hieronder een opsomming van de voordelen van de Acond hoge temperatuur warmtepomp:

- De Acond hoge temperatuur warmtepomp is een ecologische warmtepomp die werkt met propaan R290 als koude middel en verwarmt tot hoge temperaturen
- Bij een buitentemperatuur van -22 graden, haalt de Acond hoge temperatuur warmtepomp nog steeds aanvoertemperaturen van 65 °C. Bij -15 worden zelfs aanvoertemperaturen tot 70 °C behaald.
- De Acond hoge temperatuur warmtepomp heeft een zeer stille buitenunit. Dé STILSTE op de markt.
- Een body van RVS voor een langere levensduur
- Kosteloze, levenslange ondersteuning via het internet
- Een hoge SCOP, waardoor er maximaal bespaart wordt op energiekosten
- A+++ warmtepomp, zelfs bij aanvoertemperaturen van 55 °C
- Zeer lange garantie van 5 tot 10 jaar.
Wanneer kiezen voor een hoge temperatuur warmtepomp?
Waar een lucht water warmtepomp eigenlijk alleen geschikt is voor goed geïsoleerde woningen die gebruik maken van vloerverwarming, is de hoge temperatuur warmtepomp van Acond de oplossing voor bijna alle woningen. Ook de oudere woningen met een mindere isolatie en die enkel verwarmen door middel van radiatoren. Doordat de Acond hoge temperatuur warmtepomp zelfs bij temperaturen van -22 nog steeds temperaturen tot 65 °C behaald, is dit een zeer geschikte oplossing om uw woning te verduurzamen.

Met een geluidsproductie van 49,3 dB op 1 meter afstand is de Acond hoge temperatuur warmtepomp de stilste op de markt! Waar op 3 meter afstand het geluidsniveau rond de 30 dB ligt, is dit op 9 meter nog maar 25 dB, oftewel nagenoeg geruisloos! Daarnaast werkt de Acond hoge temperatuur warmtepomp met een gemiddelde SCOP van 5,05, waarmee de warmtepomp een hoog rendement heeft en dus flink bespaart op de energiekosten.

Wilt u meer weten over de Acond hoge temperatuur warmtepomp en wilt u de mogelijkheden voor uw woning een keer met ons bespreken? Maak dan een afspraak door te bellen naar +31499-378308 of stuur een mail naar info@eco2all.nl.