Partner

Eco2all B.V.

Eco2all levert complete CV-haard verwarming-systemen. Wij voeren CV-haarden van top merken. Dit in combinatie met wel of geen bestaande CV-ketel, een boiler, solar of vloerverwarming. Onze showroom biedt u ideeën voor een complete oplossing voor uw energievraagstuk.

Bedrijfsoverzicht Eco2all B.V.

Walltherm Valjolet

De eerste CV-houtvergasserkachel met natuurlijke trek voor in de woonkamer!

CV-houtvergasserkachel Walltherm Vajolet

De jarenlange ervaring in de ontwikkeling van houtvergassing systemen en het bewijs van optimaal werkende CV houtvergassing kachels heeft pionier Wallnofer ertoe gedreven een vernieuwde, innovatieve, houtvergassing kachel te ® ontwikkelen; de Walltherm Vajolet.

De keuze van een roestvrijstalen brander kamer is een van de vele nieuwe ® voordelen van de Walltherm Vajolet. In het nieuwe model bewijst dit hoogwaardig materiaal volledig de toegevoegde waarde. De body van de kachel bestaat bijna volledig uit een met water gevulde warmtewisselaar. Dit zorgt ervoor dat 80% van de opgewekte warmte wordt overgebracht naar jouw verwarming systeem. De overige 20% geven je het prettige gevoel van warmte van een kachel. Dankzij deze nieuwe ontwikkelingen ® kan de Walltherm Vajolet zowel in de normale woning en in laag energie woningen worden geplaatst.

Het stille proces van houtvergassing in de Walltherm Vajolet verzekert je van een rendement hoger dan 90%, zonder de bijkomstigheid van enige ventilator of elektriciteit.

Het inbouwmodel

De Walltherm is ook als een inbouwmodel verkrijgbaar: ® de Walltherm Vajolet Basic. Zo kan de Walltherm naar wens en naar smaak worden ingebouwd. Zo kun je deze hoogwaardige CV houtvergasser een persoonlijk design geven. Daarnaast is het mogelijk om panelen, verzorgt door Wallnofer, om de kachel te plaatsen. Deze kun je zelf schilderen in de kleur naar wens.

Meer lezen over
'Walltherm Valjolet'?

meer van deze professional

Arte Jolly pelletkachel

De Eco2all Techna (CV) pellet kachel is zeer geschikt v...

Subsidie duurzame energie

Vanaf heden subsidie op uw duurzame investering.

Foghet Evo Jolly Mec

Foghet Evo Jolly Mec pellet-houtcombinatie: voor sfeer ...

Toon alle 33 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.