Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villa Koninginnenpage te Nieuwendijk

Villa Koninginnenpage te Soestdijk is gebaseerd op villatype Koninginnenpage van Architectuurwonen.

Omschrijving villa Konginginnenpage te Nieuwendijk

Villa Koninginnenpage is zo ontworpen, dat de woonfuncties naast elkaar liggen en zo contact hebben met de voor- en achtertuin. In de basis heeft deze villa een rietgedekte kap en wit gesauste gevelsteen. Deze opdrachtgevers hebben gekozen voor een totaal andere look! De rode gevelsteen en zwarte pan geven de villa een warme, eigen uitstraling! 

Bekijk deze villa ook via onze website: Villa Koninginnenpage te Nieuwendijk. Meer over een eigen villa bouwen en gerealiseerde villa's kunt u bekijken op onze website.

Afmetingen

Inhoud: 863 m3
Opp. begane grond: 124 m2
Opp. verdieping: 90 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!