Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Moderne villa te Aerdenhout

Een rietgedekte hoogbouw villa met een eigentijdse uitstraling, in een Z-vorm, net even anders dan een traditionele rietgedekte villa

Omschrijving Moderne Villa met bijzondere vorm

De Z-vorm zijn de keuken en woonkamer iets van elkaar verschoven, op deze manier is er vanuit beide ruimten zicht op de achtertuin. Door het vlakke stucwerk, de verticaal geplaatste planken van het potdekselwerk en de hoge gootlijn ontstaat er een moderne uitstraling van deze villa. 

De begane grond is feitelijk één grote open ruimte, maar door de bijzondere vorm zijn het toch twee aparte ruimten geworden, die tevens door middel van een glazen schuifdeur kunnen worden afgesloten van elkaar. De woonkeuken is echter de dé leefruimte van deze moderne villa te Aerdenhout. Er zijn slimme en leuke details in het interieur doorgevoerd. Zo is de haard annex muur in de woonkeuken een afscheiding tussen de tuinkamer en de keuken zelf, maar blijft het open karakter behouden. De hoge kap zorgt behalve voor een moderne uitstraling ook voor veel ruimte. Er zijn maar liefst vijf slaapkamers te vinden, twee badkamers en separate wc’s en een waskamer. Daarnaast is er nog een aparte berging en techniek ruimte, zodat alle noodzakelijk installaties uit het oog zijn ontrokken.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie:

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, PinterestLinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.