Moderne villa te Aerdenhout

Een rietgedekte hoogbouw villa met een eigentijdse uitstraling, in een Z-vorm, net even anders dan een traditionele rietgedekte villa

Uitstraling

De Z-vorm zijn de keuken en woonkamer iets van elkaar verschoven, op deze manier is er vanuit beide ruimten zicht op de achtertuin. Door het vlakke stucwerk, de verticaal geplaatste planken van het potdekselwerk en de hoge gootlijn ontstaat er een moderne uitstraling van deze villa.

Indeling

De begane grond is feitelijk één grote open ruimte, maar door de bijzondere vorm zijn het toch twee aparte ruimten geworden, die tevens door middel van een glazen schuifdeur kunnen worden afgesloten van elkaar. De woonkeuken is echter de dé leefruimte van deze moderne villa te Aerdenhout. Er zijn slimme en leuke details in het interieur doorgevoerd. Zo is de haard annex muur in de woonkeuken een afscheiding tussen de tuinkamer en de keuken zelf, maar blijft het open karakter behouden. De hoge kap zorgt behalve voor een moderne uitstraling ook voor veel ruimte. Er zijn maar liefst vijf slaapkamers te vinden, twee badkamers en separate wc’s en een waskamer. Daarnaast is er nog een aparte berging en techniek ruimte, zodat alle noodzakelijk installaties uit het oog zijn ontrokken.

Meer informatie:

Kijk ook eens op onze website of op onze facebookpagina

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.