Cool… #LikeABosch

Nu de zomer eraan komt, overweeg je misschien te investeren in een airco. Want wat is nu lekkerder dan een koele slaapkamer of woonkamer als het buiten heet is?

Er zijn veel verschillende airconditioners, dus een goede oriëntatie is belangrijk. Een mobiele airco kan bijvoorbeeld handig zijn, maar biedt niet de mogelijkheden van een ‘vast’ aircosysteem dat bestaat uit een buitenunit met een of meerdere binnenunits. Deze installaties worden single of multi split airco’s genoemd.

Koel in de zomer, warm in de winter

Wist je dat de airco’s van Nefit Bosch naast koelen, ook efficiënt kunnen verwarmen met een energielabel tot A+++? Zo heb je het hele jaar plezier van je investering! Of je nu een oplossing zoekt voor een appartement, een grote woning, of voor een bedrijfsruimte, de nieuwste generatie Split- en Multi Split airconditioners van Nefit Bosch is ontworpen om het hele jaar door comfort te bieden: Cool and heat like a Bosch!

Energie-efficiëntie, connectiviteit en duurzaamheid:
de hoogwaardige Bosch Climate airco's zijn voorzien van nieuwste technologieën. Betrouwbare kwaliteit en support van Nefit Bosch, dat geeft rust!

Energie-efficiëntie, connectiviteit en duurzaamheid: de hoogwaardige Bosch Climate airco's zijn voorzien van nieuwste technologieën. Betrouwbare kwaliteit en support van Nefit Bosch, dat geeft rust!

Single-split airco

Bosch Climate Single Split airco's hebben 1 buitenunit en 1 binnenunit. Je kunt er 1 vertrek mee koelen of verwarmen met tal van functies. Zoals een Eco-modus die het stroomverbruik tot wel 80 procent kan verminderen, verschillende timer-functies en smartphone bediening. De nieuwste modellen kun je zelfs gesproken opdrachten geven (Climate 7000i). Daarnaast werken deze airconditioners met koudemiddel R32, waardoor ze niet alleen energiezuiniger zijn, maar ook milieubewuster.

Multi-split airco

De Climate 5000M biedt flexibiliteit. Je kunt tot vijf verschillende vertrekken koelen of verwarmen met 1 buitenunit, afzonderlijk of tegelijkertijd. Er zijn verschillende binnenunits, niet alleen de bekende wandunits, maar ook staande consoles en plafondvarianten. De airco werkt op het koudemiddel R32 en is te verbinden met je smartphone middels een Wifi-module. Hierdoor bedien je eenvoudig de temperatuur en functionaliteiten van het systeem via de HomeCom Easy app.

Bekijk alle oplossingen