Maak je verwarming toekomstbestendig!

Stel je eens voor dat je je huis niet alleen duurzaam verwarmt, maar ook met de kleinst denkbare impact op het milieu

De nieuwe Bosch Compress 5800i AW luchtwarmtepomp betekent een revolutie in duurzame verwarmingstechnologie! Met het 100% natuurlijke koudemiddel R290 voldoet deze hoogwaardige warmtepomp nu al aan de toekomstige strenge regelgeving. Vele malen beter voor het milieu dan de gangbare koudemiddelen. Maar er zijn veel meer voordelen... 

Ongekend stil.

Deze warmtepomp is nog stiller dan de stilste uit de Consumentenbondtest (ook al een van Nefit Bosch). Op drie meter afstand is het geluid slechts 26 decibel: letterlijk bijna onhoorbaar. Een warmtepomp bespaart veel energie voor verwarming en warm water. De aanschaf is wel een stuk duurder dan een cv-ketel. Gelukkig krijg je voor de Compress 5800i een behoorlijke subsidie. Je gaat dus direct besparen op je energierekening en je krijgt ongeveer een derde van de aanschafprijs terug van de overheid. Tel uit je winst!

Nefit Bosch Compress 5800i AW warmtepomp

Bovendien heb je er het hele jaar plezier van, niet alleen in de koude maanden. Er zit namelijk standaard een koelfunctie op. In de zomer kun je de werking eenvoudig omkeren. Zo heb je het hele jaar een aangename temperatuur in huis.

Ontdek nu deze nieuwe, energiebesparende en volledige gasloze oplossing met energielabel A+++. Zo efficiënt dat hij voor elke woning geschikt is, ook als jouw huis geen vloerverwarming heeft, maar gewone radiatoren.

Meer over deze nieuwe warmtepomp van Nefit Bosch