string(1) "p"

Climate Airconditioners van Nefit Bosch

Koele zomers, warme winters. Maak kennis met de hoogwaardige Climate Airconditioners van Nefit Bosch.

De airconditioners zijn niet aan te slepen in Nederland. Het aanbod is groot, maar niet iedere airco is hetzelfde.

Maak kennis met de hoogwaardige Climate Airconditioners van Nefit Bosch. Ze kunnen natuurlijk koelen, maar ook energiezuinig verwarmen. Met het oog op de huidige gasprijzen zijn Climate airconditioners dus een interessante mogelijkheid om je energierekening omlaag te krijgen. Nu tijdelijk met cashback.

Het hele jaar door een beter binnenklimaat

Climate Airconditioners van Nefit Bosch hebben zich bewezen in de warmste streken van de wereld. Ze kunnen koelen, maar ook efficiënt verwarmen en ze hebben veel extra’s voor een gezond binnenklimaat, zoals iClean, High Density filter en een Bio filter. Je kunt ze bovendien bedienen met je smartphone, heel handig. Dat maakt deze hoogwaardige airco’s momenteel zeer gewild. 

- Topkwaliteit voor een scherpe prijs
- Efficiënt koelen én verwarmen
- Bedienen via app kan ook
- Cashback van april tot en met juni 2022

Single- en multi-split airco’s

Kies voor een single-split airco, Climate 3000i of Climate 5000i met energielabel A+++, als je een ruimte wilt koelen en/of verwarmen. Of voor de Climate 5000 MS multi-split om tot vijf vertrekken te kunnen voorzien van een comfortabel binnenklimaat. Alle Nefit Bosch airconditioners kunnen worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening en met een app (optie). Op het elegante display van de binnenunit kan vanuit de hele ruimte de ingestelde temperatuur worden afgelezen.

Energie-efficiënt

Alle varianten zijn compleet uitgerust en draaien op het energie-efficiënte koudemiddel R32 met een bijna 70% lager broeikaseffect dan andere veelgebruikte middelen.

Bekijk de Airco Actie van Nefit Bosch