Verwarm duurzaam #LikeABosch

Een ruime keuze aan verantwoorde oplossingen

De nieuwste generatie verwarmingstoestellen van Nefit Bosch biedt jou een ruime keuze aan verantwoorde en toekomstbestendige opties. Van hybride tot volledig gasloos. Al onze oplossingen zijn ontworpen voor efficiëntie en duurzaam comfort. Bovendien is Nefit Bosch al jaren een van de grootste en meest betrouwbare verwarmingsmerken. Je installateur kan dat beamen. Waarom zou kiezen voor minder?  Verwarm duurzaam #LikeABosch.

nefit bosch hybride warmtepompHybride verwarming

De slimme combinatie een hybride warmtepomp en een cv-ketel. Dat kan ook je huidige cv-ketel zijn. Omdat ze samenwerken als een team bespaar je al gauw 70 tot 80% gas met de buitenlucht als belangrijkste, duurzame energiebron. De perfecte combi voor heel veel Nederlandse woningen. En om het nog mooier te maken, krijg je een flinke subsidie op je hybride warmtepomp. 

Bodemwarmtepomp

In de grond zit energie. Die gebruikt onze Bosch Compress 7800i LWM bodemwarmtepomp om je woning superefficiënt te verwarmen en te zorgen voor warm water. En ook op warme dagen zorgt hij voor een perfect binnenklimaat met comfortabele koeling. Eenvoudig te bedienen met de slimme app. En een cv-ketel of gasaansluiting heb je niet meer nodig. Echt alles-in-een!

Nefit Bosch all-electric warmtepomp

Cv-ketel, klaar voor groene waterstof

De nieuwste generatie cv-ketels van Nefit Bosch kan werken op een mix van aardgas en waterstof (tot 20%). Dat is schoner omdat waterstof bij verbranding geen CO? uitstoot, zoals aardgas. Deze cv-ketels zijn dus al klaar voor een introductie van groene waterstof in het verwarmingsnetwerk in de toekomst

Slimme bediening met app

Regel je verwarming en warm water eenvoudig met je mobiel. Met onze slimme EasyControl of HomeCom Easy app heb je alles onder controle, waar je ook bent. Niet alleen gemakkelijk, het geeft je ook inzicht en maakt het eenvoudig je energieverbruik te beheren. 

Nefit Bosch slimme thermostaat

Kijk voor meer mogelijkheden op www.nefit-bosch.nl/likeabosch