Panasonic Vloermodel

Het hele jaar door efficiënt, comfortabel en schone lucht. Panasonic Vloermodel met de nieuwe NANOE™ X-luchtzuiveringstechnologie.

Het Vloermodel van Panasonic is dé perfecte aanvulling voor je woning. Door zijn stijlvolle design, hoge efficiëntie A++ en comfort, super stil met geluidsproductie van slechts 20dB(A), is het de ideale vervanger van de huidige radiator!

Voordelen vloermodel

1. Schonere lucht met nanoe™ X
nanoe™ X is een technologie die een gezonder binnenklimaat creëert.
2. Super stil
Zodra het systeem de gewenste temperatuur heeft bereikt, opereert deze met een geluidsproductie van slechts 20dB(A). Bij het creëren van een comfortabele woning gaat het niet alleen om temperatuur - ook een stille omgeving is van belang.
3. Het Vloermodel is ontworpen om te voldoen aan de hoge Europese eisen:
Superstil, hoge efficiëntie en reiniging van de lucht.
4. Stijlvol bedieningspaneel met infrarood
Geniet van bedieningsgemak met de stijlvolle en slanke Backlit Sky Controller. Met groter scherm voor meer gebruiksgemak.

iF Product Design Awards

De IF Award is één van de meest prestigieuze awards in Europa voor productontwerp. Het Vloermodel van Panasonic is bekroond met deze award dankzij zijn intelligente functionaliteit. Dit maakt het Vloermodel de ideale airconditioner voor zowel thuisgebruik als commerciële toepassingen.

Hoge energie-efficiëntie met energieklasse A++

Wist je dat je met een airco ook heel goed kunt verwarmen? In plaats van de lucht in de zomer af te koelen, kan de warmtepomp de warmte van buiten naar binnen brengen. Het vloermodel kan verwarmen tot een buitentemperatuur van -15°C.
* SCOP voor vloermodel type KIT?Z25?UFE en KIT?Z35?UFE in verwarmingsmodus in vergelijking met elektrische verwarmingen bij +7 °C.

Eenvoudig te integreren in je woning

Een baanbrekend ontwerp dat perfect integreert met iedere stijl. Voor een elegant ontwerp zijn de materialen en processen nauwkeurig geselecteerd. Compact in formaat en met een stijlvol ontwerp integreert het nieuwe vloermodel eenvoudig in het interieur van uw woning. Vier opties zijn beschikbaar:
- Vloerinstallatie
- Wandinstallatie
- Semi-verborgen
- Verborgen

Panasonic Comfort Cloud App

Beheer, monitor en programmeer via de gebruiksvriendelijke interface.
Beheer lucht-lucht warmtepompen met Panasonic Comfort Cloud en profiteer van aanvullende functionaliteiten die alleen via de cloud beschikbaar zijn. Panasonic Comfort Cloud is vanaf iedere locatie en op ieder moment beschikbaar. Eén gebruiker kan tot 200 units beheren en hierbij verschillende rechten aan gebruikers toekennen. Het monitoren van het energieverbruik is eveneens mogelijk, wat kostenbesparingen mogelijk kan maken.

Werkt met Alexa en Google Home. Afhankelijk per land.

Nieuwe spraakbediening. Woorden doen meer dan acties

Beheer zonder beperkingen en hands-free alle functionaliteiten van uw airconditioners. De netwerk-verbonden airconditioners met Panasonic Comfort Cloud en spraakbediening maken het optimaliseren van je koelcomfort eenvoudiger dan ooit.