Partner

MTD Products Netherlands B.V.

Wij zijn sinds 2013 het verkoopkantoor van MTD Products AG in Nederland, de distributeur en leverancier van de consumenten A-merken WOLF-Garten en Robomow, het semi-professionele merk Cub Cadet, consumenten merk MTD en het complete onderdelenprogramma Arnold.

Website
algemene informatie

MTD Products Netherlands BV is sinds 2013 het verkoopkantoor van MTD Products AG in Nederland, de distributeur en leverancier van de consumenten A-merken WOLF-Garten en Robomow, het semi-professionele merk Cub Cadet, consumenten merk MTD en het complete onderdelenprogramma Arnold. Met deze vijf merken in portfolio is MTD Products Netherlands BV totaalleverancier en één van de grootste spelers in de tuinbranche in Europa.

WOLF-Garten
WOLF-Garten is een merk voor tuinmachines en -gereedschappen, meststoffen, graszaad en andere tuinaccessoires van de Amerikaanse MTD-groep. Reeds jaren is WOLF-Garten een begrip voor de tuinier. Het opvallende logo - een geel wolvenkopje op een rode achtergrond - is uitermate herkenbaar voor de consument. Maar het is natuurlijk vooral de kwaliteit en het complete aanbod wat WOLF-Garten tot een populair merk maakt in de groen sector. Wolf-Garten heeft voor iedere tuinklus een speciaal stuk gereedschap ontwikkeld. Of je nu wilt harken, schoffelen of kanten wilt steken, alles is voor je uitgevonden.

Voor meer informatie bezoek de website van WOLF-Garten

 


Robomow
Robomow, de gebruiksvriendelijke en geruisloze robotmaaier.
De robotmaaiers van Robomow zijn sterk, snel en handig. Ze garanderen een gebruikersvriendelijke, tuinvriendelijke en gezinsvriendelijke robotmaaier. Een robotmaaier is de moderne opvolger van de traditionele handmaaier, benzinemaaier en zitmaaier. Robotmaaiers werken geruisloos en volledig zelfstandig. Ze zijn ontworpen om u tijd en geld te besparen, zodat u kunt genieten van andere activiteiten met familie en vrienden.

Voor meer informatie bezoek de website van RobomowCub Cadet
Cub cadet heeft het al een decennium lang waargemaakt door het produceren van grasmaaiers, tuintractoren en zitmaaiers, zero-turn maaiers, sneeuwruimers and utility voertuigen. ernieuwing, een vooruitstrevende houding, hoogstaande kwaliteit en een excellente uitvoering – deze zijn de kern eigenschappen welke Cub Cadet omschrijven. 

Voor meer informatie bezoek de website van Cub Cadet
MTD
De tuinmachines van MTD zijn erg betaalbaar en de kwaliteit van de MTD tuinmachines is zeer hoog. Het aanbod van MTD tuinmachines is enorm breed. In het assortiment vindt u o.a. de volgende producten: zitmaaiers, grasmaaiers, wide cut maaiers, trimmers, veegmachines, kloofmachines en nog veel meer. 

Voor meer informatie bezoek de website van MTDArnold
Arnold is Dé Onderdelenspecialist voor Tuin- en Bosbouwmachines.

Voor meer informatie bezoek de website van Arnold


artikelen

Elektro & accumaaiers van WOLF

De elektro- & accumaaiers van WOLF-Garten zijn lichter van gewicht en beduidend stiller.

Accumaaier 72 V

De WOLF-Garten 72 V LI-ION A accumaaiers bieden alle vrijheid bij het maaien van het gras. Geen kabe...

Toon alle 14 artikelen
nieuws

35 jaar WOLF-Garten multi-star® - het game changing systeem voor tuin en garage

11 April 2018

LOOPO: de robotmaaier voor perfectionisten

18 Februari 2018
Toon alle 3 nieuwsberichten
collecties
MTD Products Netherlands B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Graafsebaan 111
5248 NL Rosmalen

0735235850RECENSIES
CONTACT
Graafsebaan 111
5248 NL Rosmalen

0735235850