Partner

MTD Products Benelux B.V.

Wij zijn sinds 2013 het verkoopkantoor van MTD Products AG in Nederland, de distributeur en leverancier van de consumenten A-merken WOLF-Garten en Robomow, het semi-professionele merk Cub Cadet, consumenten merk MTD en het complete onderdelenprogramma Arnold.

Website
algemene informatie

MTD Products Netherlands BV is sinds 2013 het verkoopkantoor van MTD Products AG in Nederland, de distributeur en leverancier van de consumenten A-merken WOLF-Garten en Robomow, het semi-professionele merk Cub Cadet, consumenten merk MTD en het complete onderdelenprogramma Arnold. Met deze vijf merken in portfolio is MTD Products Netherlands BV totaalleverancier en één van de grootste spelers in de tuinbranche in Europa.

WOLF-Garten
WOLF-Garten is een merk voor tuinmachines en -gereedschappen, meststoffen, graszaad en andere tuinaccessoires van de Amerikaanse MTD-groep. Reeds jaren is WOLF-Garten een begrip voor de tuinier. Het opvallende logo - een geel wolvenkopje op een rode achtergrond - is uitermate herkenbaar voor de consument. Maar het is natuurlijk vooral de kwaliteit en het complete aanbod wat WOLF-Garten tot een populair merk maakt in de groen sector. Wolf-Garten heeft voor iedere tuinklus een speciaal stuk gereedschap ontwikkeld. Of je nu wilt harken, schoffelen of kanten wilt steken, alles is voor je uitgevonden.

Voor meer informatie bezoek de website van WOLF-Garten

 


Robomow
Robomow, de gebruiksvriendelijke en geruisloze robotmaaier.
De robotmaaiers van Robomow zijn sterk, snel en handig. Ze garanderen een gebruikersvriendelijke, tuinvriendelijke en gezinsvriendelijke robotmaaier. Een robotmaaier is de moderne opvolger van de traditionele handmaaier, benzinemaaier en zitmaaier. Robotmaaiers werken geruisloos en volledig zelfstandig. Ze zijn ontworpen om u tijd en geld te besparen, zodat u kunt genieten van andere activiteiten met familie en vrienden.

Voor meer informatie bezoek de website van RobomowCub Cadet
Cub cadet heeft het al een decennium lang waargemaakt door het produceren van grasmaaiers, tuintractoren en zitmaaiers, zero-turn maaiers, sneeuwruimers and utility voertuigen. ernieuwing, een vooruitstrevende houding, hoogstaande kwaliteit en een excellente uitvoering – deze zijn de kern eigenschappen welke Cub Cadet omschrijven. 

Voor meer informatie bezoek de website van Cub Cadet
MTD
De tuinmachines van MTD zijn erg betaalbaar en de kwaliteit van de MTD tuinmachines is zeer hoog. Het aanbod van MTD tuinmachines is enorm breed. In het assortiment vindt u o.a. de volgende producten: zitmaaiers, grasmaaiers, wide cut maaiers, trimmers, veegmachines, kloofmachines en nog veel meer. 

Voor meer informatie bezoek de website van MTDArnold
Arnold is Dé Onderdelenspecialist voor Tuin- en Bosbouwmachines.

Voor meer informatie bezoek de website van Arnold


artikelen

Oktober - Tuinkalender

Steeds meer bladeren vallen van de bomen. Maak je paden en tuin bladvrij en zet je kuipplanten op ee...

September - Tuinkalender

Wat valt er in september allemaal in de tuin te doen? Lees het hier!

Toon alle 30 artikelen
nieuws

Klaar voor het najaar: 3x snoeien als een pro

30 Juni 2019

Robomow lanceert eerste beeldtechnologie in de tuin

15 April 2019
Toon alle 7 nieuwsberichten
collecties
MTD Products Benelux B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Graafsebaan 111
5248 NL Rosmalen

0735235850RECENSIES
CONTACT
Graafsebaan 111
5248 NL Rosmalen

0735235850