WOLF-Garten bladblazer op power accu

Tuinmerk WOLF-Garten komt met het multifunctionele LYCOS systeem: elektrisch en snel.

Dit bestaat uit verschillende tuingereedschappen die allemaal op één en dezelfde 40V accu werken. Dit is dubbel voordelig: maximale prestaties en minimale CO2 uitstoot. Ideaal voor deze tijd van het jaar is de krachtige 40V bladblazer met de power van een benzinemotor, de WOLF-Garten 40/740 B bladblazer.

De WOLF-Garten 40V bladblazer helpt in een mum van tijd de tuin bladvrij te maken. De luchtsnelheid is traploos regelbaar zodat er alleen extra kracht en energie gebruikt wordt wanneer het nodig is. Dankzij de combinatie van hoge luchtsnelheden tot 240 km/u en een enorme luchtdoorvoer is dit model alle andere bladblazers de baas.

De rode bladblazer wordt geleverd met verwisselbare opzetstukken voor droge en natte bladeren en een bladschraper om echt lastige plekken bladvrij te maken.

De ergonomisch ontworpen buislengte zorgt voor een perfecte werkhoogte en werken zonder vermoeidheidsverschijnselen. Met een volle accu werkt de bladblazer tot wel 120 minuten aan een stuk.

De WOLF-Garten 40/740 B is ook verkrijgbaar als set met een 5,0 Ah accu en snellader.

Gemak en onderhoud

Alle LYCOS 40V-tuingereedschap is uitgerust met borstelloze motoren. In vergelijking met conventionele motoren bieden deze een breed scala aan nuttige voordelen, zoals maximale efficiëntie, constant vermogen, een lange levensduur, weinig slijtage, minder onderhoud en geen brandstofkosten.  

Meer informatie: www.wolf-garten.com