Profielfoto van Versani

Versani

Pettemerstraat 18, 1823 CW Alkmaar

Over ons

Versani is al jaren een begrip in Sanitairland en levert een enorm assortiment badkamer producten in Nederland en België. Wij leveren rechtstreeks aan de consument maar ook aan de vakhandel, loodgieter, installatie, bouw en renovatie branche.

Over Versani

Versani ontstaat in 1995 uit een droom, een passie en een visie, gevolgd door durf en heel hard werken. De oprichters van Versani – Hans Hageman en Richard Stolk – zien een gat in de markt en besluiten daar schouder aan schouder in te springen. Zij beginnen in Alkmaar aan de Zijperstraat en noemen hun bedrijf Versani, een samenvoeging van VERwarming en SANItair.

Van gat in de markt tot begrip in de regio

Al snel bouwen Richard en Hans Versani succesvol op tot een begrip in de regio. Ze zitten nooit stil. Stilzitten is achteruitgang. De mode en trends blijven veranderen en er is nu veel meer mogelijk op badkamer- en keukengebied. Versani is iedere dag met deze veranderingen bezig. Ieder uur van de dag zelfs. Dat merkt u als consument niet. Logisch, want mensen kopen gemiddeld 3,2 keer in hun leven een nieuwe badkamer of keuken. Het is dan ook heel belangrijk om je goed voor te laten lichten. En dat kan bij Versani. Niet omdat ze toevallig ruim twintig jaar bestaan, maar omdat ze al duizenden badkamers en keukens hebben geplaatst. En reken maar dat je daar ervaring mee opdoet!

Gloednieuwe MegaStore van 2500 m2

Na ruim twintig succesvolle jaren verhuist Versani in juni 2017 naar een andere locatie en een nieuw pand. In de gloednieuwe MegaStore van vijfentwintig honderd vierkante meter kunt u de allernieuwste keuken- en badkamertrends bewonderen. Het aanbod van Versani in de nieuwe winkel is uitgebreid. Door de goede naam die is opgebouwd in de afgelopen jaren zijn er meerdere exclusieve dealerschappen met prominente merken afgesloten. We blijven met z’n allen zeer prijsbewust en daarom blijft Versani ook een echte prijsvechter. Versani kan badkamers en keukens leveren voor elk budget. En dat kunnen ze doen door slim in te kopen. Ze kunnen de nieuwste en beste producten van bijvoorbeeld A-merken leveren, maar ook goedkopere alternatieven. Bijvoorbeeld producten van voorgaande jaren. Deze producten zijn gloednieuw, maar gaan bij de fabrikant uit de collectie. Daardoor kan Versani ze zeer voordelig voor hun klanten inkopen. Bij Versani bepaalt u als klant wat en hoe u het wilt en voor welk budget. Hier zijn ze ook heel helder en eerlijk in. Zo kiest u weloverwogen de keuken of badkamer die voldoet aan uw wensen op het gebied van kwaliteit, smaak, stijl, kleur, materiaal, ruimte, vorm en functie. Binnen uw budget!

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Dunavox - Franke - Geesa - H&R Badmeubelen & Sanitair - Hotbath - Instamat - LAUFEN - Luca Sanitair - Luxalon Plafondsystemen - 
Bekijk de artikelen van deze 9 merken