Profielfoto van Dunavox

Dunavox

Groene Laan 59, 2830 Willebroek

Over ons

Dunavox - Dé specialist in wijnkoeling.

Wij zijn importeur en verdeler van de volgende merken voor de Benelux: 

- Dunavox
- Le Chai
- Amica
- Agrilution 
- VestfrostDunavox
Met een Dunavox haalt u kwaliteit in huis. Dunavox biedt een ruim assortiment aan met wijnkoeling, variërend van kleine wijnkoelers met enkele klimaatzone tot grote wijnklimaatkasten met drie klimaatzones. Binnen het assortiment van Dunavox is een onderverdeling gemaakt in vier categorieën, deze vindt u onder Wijnkoeling

Dunavox is vooruitstrevend in ontwerp en gebruik. Het mooi, veilig én juist bewaren van wijn blijkt een combinatie welk erg moeilijk te vinden is. Een traditionele koelkast is niet geschikt voor het bewaren en koelen van wijn op de juiste temperatuur, en komt de houdbaarheid niet ten goede. Een wijnklimaatkast, wijnkoelkast of wijnbewaarkast is daarentegen een praktische en verstandige oplossing voor het opslaan van uw persoonlijke of professionele wijnvoorraad.

Sommige modellen zijn vrijstaand te gebruiken, terwijl andere kunnen worden ingebouwd. Een indrukwekkende uitbreiding voor iedere Keuken of woonkamer. Diverse modellen bevatten uitschuifbare houten plateaus en alle modellen zijn voorzien van sfeervolle LED binnen verlichting wat Dunavox tot een ware eyecatcher maakt.

Voor wijnhandelaren, restaurants en cateringbedrijven adviseren wij deze vrijstaande modellen.

Dunavox is een van de meest innovatieve producenten in de wereld op het gebied van wijnkoeling. Een duidelijke visie, transparante organisatie en een krachtig verkoop- en servicenetwerk zijn het draagvlak om u een hoogstaand merk met een breed assortiment te kunnen aanbieden.

Dunavox is landelijk verkrijgbaar bij een selecte groep van keuken-professionals. Waar te koop


Le Chai, voor elke wijn het ideale klimaat
Le Chai levert al diverse jaren een assortiment van topkwaliteit af en breidt gestaag haar assortiment uit tot een keuze aan ruim 40 inbouw- en vrijstaande toestellen vandaag.

Le Chai maakt er een erezaak van om aan alle behoeften van de markt te voldoen met aantrekkelijke producten die aan de meest veeleisende actuele normen voldoen. Ze zorgt tevens
voor een voortdurende verbetering van de energie-klassen uit respect voor het milieu.

Meer informatie is te vinden op de website: www.lechai.be


Amica keukenapparatuur
Amica is een gerenommeerd Europees merk dat al jaren geavanceerde en functionele huishoudelijke apparaten aan consumenten aanbiedt, passend bij hun uiteenlopende behoeften. Het assortiment omvat o.a. vrijstaande fornuizen, ovens en kookplaten, afzuigkappen, koelkasten en vaatwassers, die jouw huishoudelijke taken allemaal gemakkelijker en aangenamer maken.
De Agrilution Plantencube is het eerste intelligente apparaat voor de binnenkweek. Het apparaat bestaat uit een Osram LED-fabriekslamp, sensoren, besproeiing en klimaatregeling. Alles samengebracht in een kast van 1m³ die ingebouwd kan worden geplaatst in de keuken of vrijstaand in de kamer. Een persoonlijk landbouwecosysteem in je eigen huis!
Meer informatie op: www.agrilution.beVestfrost
Vestfrost is een Deens bedrijf dat sinds 1963 actief is in de productie van koel- en vriesapparatuur. Bij haar Function-wijnkoelers hebben zij zich vooral gericht op het interieur van de kasten en daarbij gebruik gemaakt van compleet nieuwe ontwerpmethoden zonder daarbij afbreuk te doen aan de hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid, beide aspecten waarom Vestfrost bekend staat.

Dealers

laatst toegevoegd

Van Diessen Keukens

van den Berg Keukens

Van den Berg Interieurbouw

Tuijps Tegel Sanitair en Keukens

Top Keukens Lisse

Tinnemans Keukengroep

Teekenschool Interieur BV

Ontdek de 46 dealers

Collecties

+ 2
Bekijk alle 2 collecties