Partner

Dunavox

Dunavox biedt een ruim assortiment aan met wijnkasten, van kleine wijnkoelers met enkele klimaatzone tot grote wijnklimaatkasten met drie klimaatzones.

Website
algemene informatie

Dunavox

Dunavox is vooruitstrevend in ontwerp en gebruik. Het mooi, veilig én juist bewaren van wijn blijkt een combinatie welk erg moeilijk te vinden is. Een traditionele koelkast is niet geschikt voor het bewaren en koelen van wijn op de juiste temperatuur, en komt de houdbaarheid niet ten goede. Een wijnklimaatkast, wijnkoelkast of wijnbewaarkast is daarentegen een praktische en verstandige oplossing voor het opslaan van uw persoonlijke of professionele wijnvoorraad.

Sommige modellen zijn vrijstaand te gebruiken, terwijl andere kunnen worden ingebouwd. Een indrukwekkende uitbreiding voor iedere Keuken of woonkamer. Diverse modellen bevatten uitschuifbare houten plateaus en alle modellen zijn voorzien van sfeervolle LED binnen verlichting wat Dunavox tot een ware eyecatcher maakt.

Dunavox is een van de meest innovatieve producenten in de wereld van wijnkoelkasten. Een duidelijke visie, transparante organisatie en een krachtig verkoop- en servicenetwerk zijn het draagvlak om u een breed assortiment van een hoogwaardige merk te kunnen aanbieden.

Waar te koop?

Dunavox is landelijk verkrijgbaar bij een selecte groep van keuken-professionals.

artikelen

Dunavox DAB-28.65W

Wijnklimaatkast met witte deur lijst.

Dunavox wijnklimaatkast vrijstaand

Zoekt u een vrijstaande wijnklimaatkast?

Toon alle 21 artikelen
collecties
Dunavox heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Binnendelta 5 Ht/mJ
1261 WZ Blaricum

0355336578


RECENSIES
CONTACT
Binnendelta 5 Ht/mJ
1261 WZ Blaricum

0355336578