Profielfoto van Dunavox

Dunavox

Dukatonplantsoen 11, 3541 HC Utrecht
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Over ons

Dunavox - Dé specialist in wijnkoeling.

Dunavox
Met een Dunavox haalt u kwaliteit in huis. Dunavox biedt een ruim assortiment aan met wijnkoeling, variërend van kleine wijnkoelers met enkele klimaatzone tot grote wijnklimaatkasten met drie klimaatzones. Binnen het assortiment van Dunavox is een onderverdeling gemaakt in vier categorieën, deze vindt u onder Wijnkoeling

Dunavox is vooruitstrevend in ontwerp en gebruik. Het mooi, veilig én juist bewaren van wijn blijkt een combinatie welk erg moeilijk te vinden is. Een traditionele koelkast is niet geschikt voor het bewaren en koelen van wijn op de juiste temperatuur, en komt de houdbaarheid niet ten goede. Een wijnklimaatkast, wijnkoelkast of wijnbewaarkast is daarentegen een praktische en verstandige oplossing voor het opslaan van uw persoonlijke of professionele wijnvoorraad.

Sommige modellen zijn vrijstaand te gebruiken, terwijl andere kunnen worden ingebouwd. Een indrukwekkende uitbreiding voor iedere Keuken of woonkamer. Diverse modellen bevatten uitschuifbare houten plateaus en alle modellen zijn voorzien van sfeervolle LED binnen verlichting wat Dunavox tot een ware eyecatcher maakt.

Voor wijnhandelaren, restaurants en cateringbedrijven adviseren wij deze vrijstaande modellen.

Dunavox is een van de meest innovatieve producenten in de wereld op het gebied van wijnkoeling. Een duidelijke visie, transparante organisatie en een krachtig verkoop- en servicenetwerk zijn het draagvlak om u een hoogstaand merk met een breed assortiment te kunnen aanbieden.

Dunavox is landelijk verkrijgbaar bij een selecte groep van keuken-professionals. Waar te koop

Dealers

laatst toegevoegd
Henk Nagelhout Keukens's profielfoto

Henk Nagelhout Keukens

Studio intercodam Amstelveen's profielfoto

Studio intercodam Amstelveen

Keuken & Badkamerstudio Wehl's profielfoto

Keuken & Badkamerstudio Wehl

Intermat B.V.'s profielfoto

Intermat B.V.

Versani's profielfoto

Versani

's profielfoto

's profielfoto

Ontdek de 125 dealers