Profielfoto van Sentimo

Sentimo

Riezenweg 1, 7071 PR Ulft
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Sentimo is een dynamisch bedrijf gericht op het verfraaien van jouw huis. Met onze ombouwen voor zowel radiatoren als airco units kunnen wij je helpen met het opfrissen van zowel het interieur als het exterieur.

Sentimo

Als dochteronderneming van een groot Nederlands metaalbewerkingsbedrijf staan wij garant voor een stabiele onderneming en bieden wij uitsluitend producten aan welke in Nederland zijn gefabriceerd.

Radiatorbekleding
Onze unieke, metalen radiatorbekledingen plaats je eenvoudig over je huidige radiator. De bekledingen zijn helemaal zelf samen te stellen via de website en verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen en meer dan 40 kleuren. Naast onze standaard radiatorbekleding bieden wij ook 'The Cabinet' aan. Deze vorm van bekleding staat op de grond en plaats je tegen de muur. Een multifunctioneel product om je radiator op een klassieke doch moderne manier een nieuwe look te geven.

Airco ombouw
Met de airco ombouw kunnen wij naast de binnenkant van je huis ook helpen met het verfraaien van de buitenkant van je huis. De airco ombouw heeft een uniek ontwerp, waarmee je in een handomdraai de buitenunit van een airco kan wegwerken.

Neem een kijkje in onze fabriek!

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website: www.sentimo.nl