Foto: 2022/b29fc0db-1c21-46b9-8563-9ae0ddd8733f.png

Nieuw van Sentimo: airco ombouw

Sentimo gaat naar buiten!

01 Augustus 2022

Naast radiatorbekledingen voor binnen, komt Sentimo nu met een nieuw product voor buiten: de airco ombouw. Hiermee is de buitenunit van je airco gemakkelijk en snel weg te werken.

Airco’s worden steeds populairder

Steeds meer mensen nemen een airco. Een airco is natuurlijk heel fijn om te hebben in deze tijden, al helemaal als je er zowel mee kan koelen als verwarmen. Een airco unit in je tuin of aan je huis is echter meestal niet de meest fraaie toevoeging. Daarom is daar nu de airco ombouw. Hiermee kan je de buitenunit van jouw airco stijlvol wegwerken.

Gemakkelijk je airco wegwerken

De airco ombouw van Sentimo heeft een slim ontwerp. Dit maakt hem geschikt voor verschillende typen airco’s: vrijstaand, hangend aan de muur of staand tegen de muur. Alle zichtbare zijden van jouw airco unit zullen netjes worden bedekt, zonder dat dit de werking van de airco aantast.

Airco ombouw in 19 verschillende kleuren

Om de airco zo goed mogelijk te laten passen bij je tuin of gevel is er een ruim aanbod aan kleuren. Voor de airco ombouw bieden we zowel RAL-kleuren aan als een aantal Stone Look kleuren. Door kleurstalen te bestellen kies je gemakkelijk de kleur die het beste past bij jouw tuin, type steen of schilderwerk.

Bestel en monteer je airco ombouw in een paar stappen

Zowel het bestellen als het monteren van de airco ombouw is zo gepiept. De handige configurator helpt je bij het kiezen van het juiste type airco ombouw. Zodra je hem hebt ontvangen is deze gemakkelijk in elkaar te schuiven. Enkel voor het bevestigen van de pootjes of het ophangen aan de muur heb je gereedschap nodig. Ideaal!

Meer weten over de airco ombouw of direct bestellen? Klik dan hier!

Meer van Sentimo
Reacties