Foto: 270781

Radiator make-over

De Sentimo Radiator Design Cover geeft in een klik nieuwe look aan radiator.

De Sentimo Radiator Design Cover geeft in een klik nieuwe look aan radiator.

Hoe maak je van een gewone radiator een designradiator? Dat gaat tegenwoordig erg eenvoudig: je klikt er een Sentimo Radiator Design Cover overheen. Op deze manier krijgt je interieur in een handomdraai een nieuwe look. Sentimo is verkrijgbaar in maar liefst 56 kleuren. Ze brengt sfeer in elk interieur, van klassiek tot modern. De radiatorbekleding/ombouw is eenvoudig op maat te bestellen via www.sentimo.nl.

 

Woonkamer, slaapkamer, badkamer, hal of keuken: Sentimo is geschikt voor elke leefruimte. Wil je de radiator onopvallend maken? Neem dan een kleur voor de cover die overeenkomt met de achterwand. Wil je juist meer spanning creëren in je interieur, kies dan een contrasterende kleur. Over warmteverlies hoef je je geen zorgen te maken, de Sentimo Radiator Design Cover geleidt de warmte optimaal.

Voordelen

De voordelen van de Sentimo Radiator Design Cover zijn evident:
· Optimale warmtegeleiding
· Verkrijgbaar in een breed kleurenscala
· Kras- en stootvaste metalen design cover
· Eenvoudige zelfmontage door middel van ultrasterke magneten
· Geen hak- of breekwerk
· Toepasbaar op alle horizontale paneelradiatoren
· Nederlands fabricaat

Informatie

De Sentimo Radiator Design Cover is verkrijgbaar vanaf ? 70,- per stuk, afhankelijk van afmeting en kleur. Je kunt Sentimo bekijken en bestellen bij de betere bouwmarkten. Wanneer je hulp nodig hebt bij het meten van de radiator of meer informatie wilt over kleuren, maten en verkooppunten, ga dan naar www.sentimo.nl.

Publicatiedatum: 16 augustus 2011

Meer informatie: www.sentimo.nl

Reacties