Profielfoto van Heat & Design

Heat & Design

Prof. Lorentzlaan 89b, 3769 GB Soesterberg

Over ons

De mooiste designradiatoren vind u bij Heat & Design. Het meest uitgebreide en exclusieve assortiment van Nederland kunt u ook zien in onze showroom te Soesterberg. Heat & Design is gespecialiseerd in de optimale combinatie van ‘verwarmen’ en ‘verfraaien’. Met het juiste systeem, de juiste warmtebronnen en een perfecte inregeling, zult u verbaasd staan over het effect dat warmte heeft op uw woonplezier. Onze warmtevormgevers nemen graag de tijd voor advisering op maat. Ook kunnen wij ‘plaatselijke klachten’ verhelpen, zoals wisselende temperaturen, kou over de vloer en slecht verwarmbare hoekjes. Heat & Design geeft warmte graag de vorm die bij u en uw huis past. Naast designradiatoren in alle stijlen, kleuren en maten, bieden wij ThermaSkirt plintverwarming; een bijzonder fraaie en energiezuinige manier van verwarmen.

Heat & Design

Wat maakt een huis echt een ‘thuis’? Ontdek hoe u uw woonplezier kunt vergroten met de juiste verwarming.

De mogelijkheden om uw huis helemaal naar eigen wens af te werken en in te richten zijn eindeloos. Denk maar aan kleuren, stoffen, meubels en verlichting. Maar wist u dat de manier waarop u uw huis verwarmt zeker zo bepalend is voor de sfeer in huis? HEAT&design is gespecialiseerd in de optimale combinatie van ‘verwarmen’ en ‘verfraaien’. Met het juiste systeem, de juiste warmtebronnen en een perfecte inregeling, zult u verbaasd staan over het effect dat warmte heeft op uw woonplezier. Onze warmtevormgevers nemen graag de tijd voor advisering op maat. Ook kunnen wij ‘plaatselijke klachten’ verhelpen, zoals wisselende temperaturen, kou over de vloer en slecht verwarmbare hoekjes.

Heat & Design geeft warmte graag de vorm die bij u en uw huis past. 
Naast designradiatoren in alle stijlen, kleuren en maten, bieden wij ThermaSkirt plintverwarming; een bijzonder fraaie en energiezuinige manier van verwarmen.

Meer informatie 
Bezoek ook eens onze website voor meer informatie.