Partner

Heat & Design

De mooiste designradiatoren vind u bij Heat & Design. Het meest uitgebreide en exclusieve assortiment van Nederland kunt u ook zien in onze showroom te Soesterberg. Heat & Design is gespecialiseerd in de optimale combinatie van ‘verwarmen’ en ‘verfraaien’. Met het juiste systeem, de juiste warmtebronnen en een perfecte inregeling, zult u verbaasd staan over het effect dat warmte heeft op uw woonplezier. Onze warmtevormgevers nemen graag de tijd voor advisering op maat. Ook kunnen wij ‘plaatselijke klachten’ verhelpen, zoals wisselende temperaturen, kou over de vloer en slecht verwarmbare hoekjes. Heat & Design geeft warmte graag de vorm die bij u en uw huis past. Naast designradiatoren in alle stijlen, kleuren en maten, bieden wij ThermaSkirt plintverwarming; een bijzonder fraaie en energiezuinige manier van verwarmen.    

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Over Ons

Heat & Design

Wat maakt een huis echt een ‘thuis’? Ontdek hoe u uw woonplezier kunt vergroten met de juiste verwarming.

De mogelijkheden om uw huis helemaal naar eigen wens af te werken en in te richten zijn eindeloos. Denk maar aan kleuren, stoffen, meubels en verlichting. Maar wist u dat de manier waarop u uw huis verwarmt zeker zo bepalend is voor de sfeer in huis? HEAT&design is gespecialiseerd in de optimale combinatie van ‘verwarmen’ en ‘verfraaien’. Met het juiste systeem, de juiste warmtebronnen en een perfecte inregeling, zult u verbaasd staan over het effect dat warmte heeft op uw woonplezier. Onze warmtevormgevers nemen graag de tijd voor advisering op maat. Ook kunnen wij ‘plaatselijke klachten’ verhelpen, zoals wisselende temperaturen, kou over de vloer en slecht verwarmbare hoekjes.

Heat & Design geeft warmte graag de vorm die bij u en uw huis past. 
Naast designradiatoren in alle stijlen, kleuren en maten, bieden wij ThermaSkirt plintverwarming; een bijzonder fraaie en energiezuinige manier van verwarmen.

artikelen

Adhoc Skap

De Adhoc is een parel voor uw badkamer en welness ruimte door de combinatie verwarming en opbergruim...

Adhoc Hug

De Adhoc hug RVS radiator is een hoekradiator op een functionele manier ingevuld.

Toon alle 17 artikelen
collecties
Heat & Design heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Amersfoortsestraat 22
3769 AK Soesterberg

0346-331658


RECENSIES
CONTACT
Amersfoortsestraat 22
3769 AK Soesterberg

0346-331658