Foto: Sentimo-design-radiatorcover

Webshop design radiatorcover Sentimo

Met Sentimo radiatorcover nieuwe look voor radiator

Webshop design radiatorcover Sentimo. Met Sentimo radiatorcover nieuwe look voor radiator

Met Sentimo creëer je in één klik een nieuwe look voor je radiator. Dit merk heeft nu een nieuwe webshop: Sentimo.nl. Hier bestel je eenvoudig iedere gewenste designcover. In de maat en kleur die past bij je woning. Je kunt kiezen uit twee typen: Solid of Groove. Deze laatste heeft een subtiele 'groef'. De cover past op elke paneelradiator, voor een modern accent in elk smaakvol interieur. Sentimo is verkrijgbaar in 17 eigentijdse kleuren.

Sentimo is eenvoudig en snel te monteren; je doet het helemaal zelf. Eerst plaats je een aantal sterke magneten op de radiator en vervolgens klik je de cover erop. Klaar. In een handomdraai maak je van een gewone radiator een echte designradiator. Je bestelt de designcover, op maat, via www.sentimo.nl.

Sentimo is eenvoudig en snel te monteren; je doet het helemaal zelf. Eerst plaats je een aantal sterke magneten op de radiator en vervolgens klik je de cover erop. Klaar. In een handomdraai maak je van een gewone radiator een echte designradiator. Je bestelt de designcover, op maat, via www.sentimo.nl.Persoonlijk accent
Sentimo radiatorcovers zijn gemaakt van metaal en geleiden de warmte optimaal. Over warmteverlies hoef je je dus geen zorgen te maken. Met deze radiatorcover geef je elke woonruimte iets extra's. Niet alleen een designkeuken of –badkamer, maar ook de living, hal of kinderkamer. Je kunt kiezen uit vele kleuren, zo krijgt elke woonruimte een persoonlijk accent.

Voordelen
Sentimo heeft veel voordelen:
· Modern design
· Optimale warmtegeleiding
· Eigentijdse kleuren (grijs- en bruintinten, zwart, wit)
· Corrosiebestendig verzinkt staal, kras- en stootvast
· Eenvoudige zelfmontage met ultrasterke magneten
· Geen hak- of breekwerk
· Toepasbaar op alle paneelradiatoren
· Nederlands fabricaat

Informatie
Je kunt Sentimo Groove bestellen op www.sentimo.nl. Hier kun je ook terecht als je hulp nodig hebt bij het meten van de radiator of voor meer informatie over kleuren, maten en verkooppunten.

Publicatiedatum: 8 december 2012

Meer informatie: www.sentimo.nl

 

Reacties