Foto: sentimo-radiatorbekleding-cabinet

Sentimo introduceert: ‘The Cabinet’

Een klassieke vorm van bekleding in een nieuw en modern jasje. Past binnen iedere woonstijl.

 

De radiatorbekledingen van Sentimo hebben zoals je gewend bent een strak metalen uiterlijk. Deze bekledingen zijn inmiddels verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen en meer dan 40 RAL-kleuren. Binnen no-time is je oude radiator hiermee omgetoverd tot een pronkstuk. Naast het maken van deze stijlvolle bekledingen blijft Sentimo nadenken over nieuwe oplossingen. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe vorm van bekleding: ‘The Cabinet’ by Sentimo.

Geïnspireerd door klassieke Engelse interieurs waar radiatorombouwen ook wel ‘cabinets’ worden genoemd, zo is ‘The Cabinet’ by Sentimo ontstaan. De nieuwe Cabinet heeft een uiterlijk dat is gebaseerd op deze stijlvolle Engelse omkastingen, maar met een eigen draai. Net zoals alle producten van Sentimo wordt ook deze bekleding gemaakt van metaal. Dat maakt ‘The Cabinet’ naast klassiek ook modern en helemaal van deze tijd.

‘The Cabinet’ is een op zichzelf staand en uniek product. Hij kan geplaatst worden voor een radiator om deze te bekleden, maar hij kan ook gebruikt worden als stijlvol wandmeubel. ‘The Cabinet’ staat namelijk op de grond, waardoor hij geen radiator nodig heeft om op te steunen. Dit maakt deze bekleding multifunctioneel en perfect geschikt om mooie spullen op te zetten.

Net zoals de andere producten van Sentimo is de nieuwe Cabinet geheel samen te stellen naar je eigen wensen en helemaal zelf in elkaar te zetten. Er zijn veel verschillende afmetingen mogelijk, waardoor je zelf kan kiezen welke het beste bij jouw situatie past. De kleur kan je kiezen uit de nieuwe Fine Structure Collection. Deze kleuren hebben een lichte structuur wat zorgt voor een extra matte uitstraling.

Wil je graag meer informatie over ‘The Cabinet’ by Sentimo of direct een offerte aanvragen? Ga dan naar de website.

 

Reacties