Partner

Schoonhoven Keukens BV

Het vakmanschap van Schoonhoven Keukens & Interieur beperkt zich vandaag de dag allang niet meer tot alleen keukens, maar richt zich ook op andere interieurdelen van het huis zoals bijvoorbeeld de badkamer, (inloop)kasten en kamer-en-suites, wastafelmeubels, tafels en dressoirs met tv-liftsystemen. Het leveren van een totaalinterieur is ontstaan door vraag van onze klanten, waar zij verder op in willen spelen. Daardoor is het idee ontstaan om de showroom uit te breiden waardoor zij naast keukens ook interieurs als kamer-en-suites en badkamermeubels kunnen presenteren. Inmiddels zijn ze druk bezig om de showroomuitbreiding te realiseren.

MEER TONEN
algemene informatie

Bedrijfsprofiel Schoonhoven

Het vakmanschap van Schoonhoven Keukens & Interieur beperkt zich vandaag de dag allang niet meer tot alleen keukens, maar richt zich ook op andere interieurdelen van het huis zoals bijvoorbeeld de badkamer, (inloop)kasten en kamer-en-suites, wastafelmeubels, tafels en dressoirs met tv-liftsystemen.

Het leveren van een totaalinterieur is ontstaan door vraag van onze klanten, waar zij verder op in willen spelen. Daardoor is het idee ontstaan om de showroom uit te breiden waardoor zij naast keukens ook interieurs als kamer-en-suites en badkamermeubels kunnen presenteren. Inmiddels zijn ze druk bezig om de showroomuitbreiding te realiseren.

artikelen

Maatwerk keukens

Deze keukens met stoere en robuuste uitstraling worden geheel op maat voor u gemaakt door Schoonh...

Moderne keukens

Door gebruik van strakke materialen zoals rvs, glas en composiet maakt Schoonhoven Keukens uw dro...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Schoonhoven Keukens BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Lopikersingel 11
2871 AP SCHOONHOVEN

0182383018


RECENSIES
CONTACT
Lopikersingel 11
2871 AP SCHOONHOVEN

0182383018