Profielfoto van Rian Roosendaal

Rian Roosendaal

Bredaseweg 22, 4702 KT Roosendaal
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

We hebben een passie voor haarden en vertellen er vurig en met veel vakmanschap over.

Passie voor vuur

Vanzelfsprekend zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in haarden. En natuurlijk verzorgen we ook de vakkundige en veilige plaatsing van uw kachel of haard. Vanaf 1998 hebben we een eigen, gevarieerde showroom in Roosendaal, waar we klanten uit heel West-Brabant gastvrij ontvangen.

Kijken door de ogen van de klant
Dat is het geheim van Rian Roosendaal. We verstaan de kunst om ons te verplaatsen in de wensen, ideeën en financiële mogelijkheden van elke klant. Juist dankzij die persoonlijke aandacht en betrokkenheid hebben we in de wijde regio een uitstekende reputatie opgebouwd. Meedenken, meeleven en meehelpen: dat is de werkwijze van Rian Roosendaal in een notendop. Veel klanten waarderen onze persoonlijke benadering. Maar andersom geldt dat zeker ook. Door het persoonlijke contact leren we onze klanten én hun woonstijl goed kennen. Daardoor krijgen we een goed beeld wat iemand nu eigenlijk voor soort haard of kachel zoekt en in welke woonstijl die uitgevoerd moet worden. Het is voor ons altijd weer een mooie uitdaging om binnen het budget de perfecte haard te vinden voor een klant!

Spelen met vuur
Veiligheid staat voorop bij Rian Roosendaal. Daarom speelt naast comfort en uitstraling veiligheid een hoofdrol. Logisch, vinden wij. Want met vuur moet je niet spelen; je moet er veilig van genieten! Daarom installeren we altijd zelf de haarden en kachels. Daardoor krijgen onze klanten de garantie dat de haard goed, veilig en fraai geïnstalleerd wordt. Bovendien lichten we onze klanten uitgebreid in over het juiste, veilige gebruik en onderhoud van een kachel of haard. Dat draagt wezenlijk bij aan jarenlang gebruiksplezier.

Binnen een tot twee dagen verzorgt Rian Roosendaal de inbouw, het metselen van mantels, het aanbrengen van rookkanalen, de constructie van stijlschouwen en een keurige afwerking van uw haard. Zo zit u er snel en fraai ‘warmpjes bij ’. Ook na de oplevering staan we u met raad en daad bij. Bij vragen of storingen kunt u uiteraard rekenen op onze service.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Klik HIER voor meer informatie. 

Profires – Professionals in vuur

Profires partners zijn gespecialiseerd in het realiseren van sfeerverwarming, zoals openhaarden, kachels en schouwen. Interesseert u zich in een houtkachel, openhaard of inbouw haard op gas? Onze samenwerkende partners adviseren u graag.

Voor meer informatie en inspiratie, kunt u ook de showrooms en websites van onze Profires leden bezoeken. Neem gerust contact op met een partner bij u in de regio. Zie voor meer informatie: www.profires.nl

Bezoek ook eens onze website: www.rianroosendaal.nl

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - British Fires - Dimplex - Faber - Fair Fires - ISODUCT - Kalfire - 
Bekijk de artikelen van deze 7 merken