Quooker Nederland B.V.

Partner

Direct kokend water uit de kraan? Dat is mogelijk dankzij Quooker, uitvinder van de kokend water kraan. Een 100% Nederlands bedrijf gevestigd in Ridderkerk.

Bedrijfsprofiel Quooker

Quooker bv, de fabrikant van Quooker, is gevestigd in Ridderkerk, waar het beschikt over ongeveer 11.000 vierkante meter bedrijfsruimte. Hier werken meer dan 180 mensen dagelijks aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels zijn er Quooker vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Zwitserland.

Innovatief
Sinds de uitvinding van de oorspronkelijke kokend-water-kraan, is Quooker voortdurend met innovatie bezig. Dit heeft geresulteerd in hoogvacuümisolatie, de COMBI, de COMBI+, de Nordic TWINTAPS en de alles-in-één kraan Fusion. Vernieuwen, verbeteren, aanpassen en optimaliseren stroomt door de aderen van het bedrijf.

Eigen productie in Ridderkerk
De productie van de Quooker is in handen van een eigen productieafdeling. Een aantal onderdelen wordt toegeleverd, maar een groot aantal essentiële onderdelen wordt zelf geproduceerd. De gehele assemblage – met de daarbij behorende kwaliteitscontrole – vindt plaats in Ridderkerk. De Sociale Werkvoorziening wordt eveneens ingezet bij het productieproces.

Service
Bij Peteri zit serviceverlening in de bedrijfsgenen. De verkoop van de Quooker verloopt grotendeels via keukenspeciaalzaken, met wie een langdurige relatie is opgebouwd. De service doet Peteri echter zelf. Elke klant met een probleem wordt persoonlijk te woord gestaan en op adequate wijze geholpen; soms door het sturen van onderdelen, maar ook door het ter plaatse bij de klant uitvoeren van reparaties.

Bedrijfscultuur
Het bedrijf wordt geleid door Niels en Walter Peteri, zonen van uitvinder Henri Peteri. Niels neemt de technische kant voor zijn rekening, Walter de commerciële. De mede door Niels opgerichte BV bestaat sinds 1987. ”We kunnen dus moeilijk zeggen dat we jonge honden zijn, maar toch heerst er in ons bedrijf nog altijd wel een pioniersgeest. Onze medewerkers hebben het gevoel bij te dragen aan een uniek product.”

Het merk
Het merk Quooker is een gedeponeerd merk sinds 1989. Door het beschrijvende (Quick-Cooker) en internationale karakter is de keuze voor deze naam een schot in de roos gebleken.
De Quooker is de eerste kokend-water-kraan ter wereld. Het bedrijf heeft wereldwijd patenten op (onderdelen van) de Quooker. Het merk Quooker staat bekend als kwalitatief en technisch hoogwaardig - kwalificaties die door Peteri BV worden gekoesterd en zorgvuldig bewaakt.

 

ARTIKELEN

Quooker zwart

Gracieus, mysterieus, een tikje duister. En toch een allemansvriend. Want zet een Quooker met zwarte finish neer en hij past in het plaatje.

Alles uit één kraan

Koud, water en kokend water

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Staalstraat 1
2984 AJ Ridderkerk
0180420488
info@quooker.nl
www.quooker.nl/nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Quooker zwart

Gracieus, mysterieus, een tikje duister. En toch een allemansvriend. Want zet een Quooker met zwarte finish neer en hij past in het plaatje.

Alles uit één kraan

Koud, water en kokend water

Quooker Twintaps

De Quooker Twintaps: een kokend water kraan en mengkraan uitgevoerd in hetzelfde design.

Quooker COMBI

De Quooker COMBI en de COMBI+ reservoirs leveren niet alleen kokend water (100°C), maar ook warm water (40-60°C) uit de keukenmengkraan.

Quooker Fusion

Quooker Fusion: de kokend-water-kraan die ook koud en warm water geeft.

Quooker

Altijd direct kokend water bij de hand. Op ieder moment van de dag en voor tientallen toepassingen. Dat is de Quooker.

Energielabel A

De Quooker boiler is de meest duurzame investering voor in de keuken en wordt gewaardeerd met Energielabel A!

Quooker GOLDEN ONE

Quooker introduceert limited edition kokend-water-kraan met gouden finish: The Golden One. Een juweel voor op het aanrecht.

Quooker FLEX

De nieuwste innovatie van Quooker: Quooker FLEX. De eerste kokend-water-kraan ter wereld met flexibele uittrekslang.

De voordelen van Quooker

Met een kokendwaterkraan van Quooker heb je altijd kokend (100º C!) water bij de hand. En dat is bijzonder handig.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Staalstraat 1
2984 AJ Ridderkerk
0180420488
info@quooker.nl
www.quooker.nl/nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media