Foto: 2018/Quooker-Cube-kraan-bruisend-water.jpg

Quooker: de kraan die alles kan

Nu ook koel bruisend en gefilterd water.

De nieuwste innovatie van Quooker is de CUBE. Hiermee geeft een Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu; plastic waterflessen in huis halen, is niet langer nodig.

De nieuwe uitvinding van Quooker maakt het mogelijk in een handomdraai een glas puur, tintelend fris water te serveren. Of met wat extra’s geniet je van de lekkerste limonades en cocktails. De bediening is simpel en veilig. Eén keer drukken en draaien geeft bruisend water. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Wie de draaiknop iets langer vasthoudt, krijgt gefilterd water uit de kraan.

In een handomdraai maak je een glas puur, tintelend fris water, zonder dat je ervoor naar de winkel hoeft. Of met wat extra’s geniet je van de lekkerste limonades en cocktails.

Verkrijgbaarheid

De kokendwaterkraan met CUBE is verkrijgbaar bij alle Quooker kokendwaterkranen. De CUBE komt onderin het keukenkastje te staan, naast het reservoir. Er zitten twee filters in, die het water even goed zuiveren, als het water dat in flessen uit de winkel komt. Aan het reservoir zit een CO2-cilinder, dat goed is voor 70 liter koud bruiswater.

Meer informatie: www.quooker.nl.

Meer van Quooker
Reacties